Copy

Hej <<Fornavn>>

Hilsen fra Thomas Greisgaard:
Hej alle sammen
2019 blev året, hvor jeg startede et nyt kapitel. Rødderne i min barndomsklub, Sydsjællands Golfklub, blev revet op og der skulle findes noget nyt.
Desværre blev 2019 også året, hvor et dejligt kapitel skulle afsluttes. For mens der stadig blev skrevet på kapitlet, så startede jeg så småt på det i Halsted Kloster Golfklub.
Mens jeg afsluttede min uddannelse , fik jeg mulighed for at træne alle jer skønne mennesker. Det har jeg gjort i de sidste 3 år, og det har været en fornøjelse at have en hverdag i Halsted Kloster Golfklub. Jeg vil gerne sende en stor tak til jer alle, en stor tak til pigerne på kontoret, som hjalp mig meget, da jeg havde shoppen, samt en stor tak til bestyrelsen, som gjorde det muligt for mig at være sammen med jer i 3 sæsoner.
Jeg håber I har haft det halvt så meget glæde af mig, som jeg har haft af jer, og jeg glæder mig til fortsat at støde på jer, når jeg kommer med efterskolen i klubben.
Tusind tak for alt.
Thomas


Mistede nøgler
Er der medlemmer, som har fundet et sæt nøgler (4 stk) i klubhuset, eller ved klubhuset, så må man meget gerne kontakte vor kasserer Bente Clausen. Jeg er sikker på, at hun vil blive rigtig glad for at få sine nøgler igen.
 


Venlig hilsen
Gert Meyer Madsen
Formand


 
Share Share
Tweet Tweet
Forward Forward
Copyright © 2019 Halsted Kloster Golfklub, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp