Copy

Skabelon nyhedsbrev

View this email in your browser

Hej *| FNAME|*

Regionsgolf 2021
Der skal lige erindres om tidligere meddelelse om tilmelding til regionsgolf 2021. Klubben skal tilmelde hold senest den 15. januar 2021, så for at få et overblik over, hvor mange hold der skal tilmeldes, er det nødvendigt, at de medlemmer, som kan tænke sig at være med på et hold, tilmelder sig hos vor regionsgolfkoordinator Inge B Hansen på ingeb1@live.dk eller send en sms på 20318457. Sidste frist for tilmelding er den 31. december 2020. Man er ikke bundet af sin tilmelding, man kan altid melde fra igen, hvis man fortryder.

Shop og sekretariat
Så har der været sidste åbningsdag for i år, og vi slår døre op igen, når den nye sæson starter. Hvornår det er, er ikke besluttet endnu.
Er der nogen der har brug for noget fra shoppen, kan man bare ringe på 54939363.


Banen
Det er stadig muligt at spille golf, selvom der godt nok er noget blødt en del steder. Der skal bruges bærebag, og man skal lægge bolden op. Hvis man får slået en græstørv op, så er det vigtig, at den bliver lagt tilbage på det sted man slog fra.

Generalforsamling 2021 udsat
Bestyrelsen havde fastsat den kommende generalforsamling til den 24. februar 2021, men da det nuværende forsamlingsforbud på max. 10 personer er blevet forlænget til den 28. februar, så må vi finde en ny dato i marts. Bestyrelsen vil på sit førstkommende møde fastsætte ny dato.

Kastanje alle ved hul 18
Som mange nok har bemærket er en del af kastanje alléen spærret af på grund af fare for nedfaldne grene.
Vi er i dialog med Halsted Kloster om, hvad der skal ske med alléen. Det undersøges nu, hvordan man kan få fældet de store kastanjetræer og få plantet en ny alle. Vi håber på, at der inden for de næste par år kan være plantet en ny alle. 

Alle medlemmer ønskes en rigtig glædelig jul og et godt nytår, hvor vi kommer tilbage til normale tilstande uden Corona. 

Venlig hilsen

Gert Meyer Madsen
Formand
 
Share Share
Tweet Tweet
Forward Forward
Copyright © 2020 Halsted Kloster Golfklub, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp