Copy

Hej * | FNAME|*

Banestatus
Der er nu godt gang i klargøring af banen, men der kan endnu ikke slås græs, da det endnu ikke er begyndt at gro. Til gengæld har det været muligt at tromle de fleste fairway. 
Baneudvalgsformanden oplyser at der, hvor der er tromlet, behøver man ikke længere at ligge bolden op.
Der er sat pæle på banen, og der vil snarest blive sat nye markeringer op på teestederne. Se anden netop udsendt information om dette.
Der er sat vand på toiletterne på banen, og de er blevet gjort grundigt rene. Husk at efterlade toiletterne efter endt brug i samme tilstand, som du selv gerne vil finde dem i.

Klubhuset.
Mer må fortsat ikke serveres drikkevarer og mad indendørs, men automaterne med drikkevare er åbne og kan bruges. man skal blot tage sine drikkevare med ud på terrassen. Husk at det ikke er tilladt at nyde egne medbragte drikkevare på terrassen.

Medlemsstatus
Hen over vinterhalvåret er der medlemmer som skifter medlemsstatus. Det være sig fra fuldtidsmedlem til flexmedlem, eller modsat.
For de medlemmer, som har foretaget et sådant skifte, skal man huske, at bagmærket skal afleveres, når man går fra fuldtidsmedlem til flexmedlem. Flexmedlemmer har et særligt bagmærke. Flexmedlemmer som skifter til fuldtidsmedlem skal have et bagmærke udleveret i sekretariat. Det kan gøres samtidig med at man får et "årsmærke 2021". 
Dette nævnes af hensyn til banekontrollen.

Shop og sekretariat
Der åbnes Skærtorsdag den 1. april kl. 09.00. Der vil sikkert være mange der gerne vil have deres årsmærke eller købe en brik til klubhusdøren. Man skal lige være opmærksom på, at der kun må være to kunder i shoppen på samme tid, så vent venligst i forhallen til der er plads.

Golfens dag aflyst/udsat
Der var lagt op til, at vi skulle deltage i Golfens Dag  den 25. april 2021, men Coronasituationen gør, at der vil være mange administrative forhold omkring afviklingen, som gør det meget arbejdsbelastende for de som står for det. Derfor har vi besluttet at aflyse/udsætte.
Vi vil i de kommende udgaver af Ugeavisen annoncere for vort prøvemedlemskab, og det plejer også at tiltrække nye medlemmer. 
Interesserede kan møde op i klubben hver mandag kl. 17.30 og få en introduktion til golfspillet.

Venlig hilsen
Gert Meyer Madsen
Formand


 
Share Share
Tweet Tweet
Forward Forward
Copyright © 2021 Halsted Kloster Golfklub, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp