Copy

Hej *| FNAME|*

Sidste nyt om kontingentbetaling. 28-1-2021.
Der har været arbejdet på højtryk hos PBS og vor kasserer får at få styr på den kommende kontingentindbetaling. Fejlen lå hos PBS, som havde oplyst vor kasserer et forkert nummer.
Status er nu følgende:
*De medlemmer, som hidtil har været tilmeldt PBS, vil blive trukket den 15. februar 2021. Det vil også fremgå af "kommende betalinger" på betalingsoversigten. Der kommer ikke noget nyt indbetalingskort, som det blev oplyst i går. Man skal således ikke tilmelde sig igen.
*De medlemmer, som ikke tidligere har været tilmeldt PBS, vil få et nyt indbetalingskort til betaling den 15. februar 2021, og vi skal kraftigt opfordre til, at man tilmelder sig PBS.
*Er der medlemmer, som har været meget hurtige og betalt det indbetalingskort, hvor på der står Storstrømmens Forsikring G/S, så send venligst en mail til info@halstedklostergolfklub.dk og oplys dit navn og klubnummer 119-xxxx. Så vil vi prøve at få pengene retur fra modtageren.

Vi skal beklage den megen forvirring, der har været omkring den kommende kontingentbetaling, Som tidligere oplyst, så skyldes det, at vi har måtte skifte økonomisystem ved årsskiftet, og i den forbindelse har man begået en fejl hos PBS. Det har givet vor kasserer en masse ekstra arbejde, og telefonen til PBS har været glødende.

Nu håber og tror vi på, at alt falder på plads og kontingentindbetalingerne fremover vil forløbe gnidningsfrist.

Venlig hilsen
Gert Meyer Madsen
Formand


 
Share Share
Tweet Tweet
Forward Forward
Copyright © 2021 Halsted Kloster Golfklub, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp