Copy
Ny tv-serie om Reformationen; Stor udstilling om tro; Nyt om navne; Tip en 13'er til åbent hus; Hjælp til konfirmander; Og til sidst: ...
Se denne mail i din browser

Ny tv-serie om Reformationen

Kirkeminister Mette Bock lagde lokaler til, selv om Marianne Christiansen var vært, da program nr. to i en ny serie med "Søstrene Bisp" blev optaget i denne uge. Denne gang slår de teser op. Læs mere her.

Folkemøde Reformation

Det store program for det fælles Folkemøde Reformation fredag den 2. juni er klar. Debat, historie(r), musik og sang: 30 gratis programpunkter, gratis kaffe og Luther-lagkage, program fra kl. 11 til kl. 22.30.
Læs også om 500-året for Reformationen
Workshop: pilgrim i dag
Velsignelses- og pilgrimssalmen "Må din vej gå dig i møde" vil bære gode ønsker til, når der søndag den 30. april er workshop i Øsby om at være pilgrim i dag. Workshoppen lægger op til åbning af den nye turist- og pilgrimsattraktion senere på forsommeren. Læs mere her.

Åbent hus for de nyvalgte og nyansatte

Åbent hus for nye medlemmer af menighedsrådene, nye medlemmer af Kirkerådet i Sydslesvig og nyansatte kirkefunktionærer. Spørg, få svar, tip en 13'er og test din viden om folkekirken. Læs mere her.

Nyt om navne

Ny sognepræst i Rise indsættes søndag den 7. maj.
Læs også siden med stillingsopslag - bl.a. med tre ledige præsteembeder.
Stort påsketema på folkekirken.dk
Mange sogne har egne programmer for støtte til konfirmander. Nu tilbyder Dansk Folkehjælp også økonomisk støtte. Læs mere her.
Læs også:

Datoer til kalenderen:

Fast på Haderslev Stift:
Folkekirken i medierne:

Og til sidst: Glædelig påske

Copyright © 2017 Haderslev Stift

Adresse:
Haderslev Stift Ribe Landevej 35 Haderslev 6100 Denmark

Du får denne mail, fordi du står som modtager af nyhedsbrevet fra Haderslev Stift. Er det en fejl, kan du afmelde nyhedsbrevet her

Email Marketing Powered by Mailchimp