Copy
Nyt om navne -  Flere stillingsopslag - Reservér datoen - Museum mangler hjælp - Nyt tilbud i Aabenraa - Vandring: Fra kirke til kirke - m.m.
Se denne mail i din browser

"En dejlig måde at begynde året på"

Syv kirkesamfund og knap 200 kirkegængere tog del, da den første økumeniske gudstjeneste i Haderslev Stift søndag fandt sted i Haderslev Domkirke. Den sluttede med fakler og fælles gåtur til den katolske kirke i Mariegade. Læs og se billeder her.

Reservér datoen for Haderslev-mødet:

Det store program for reformationsårets folkemøde - Haderslev-mødet - er klar med masser af sang og musik, foredrag og debat. Hent her en kort omtale, der kan printes i A5 og lægges i sognehus og kirke.

Fra kirke til kirke i Haderslev Stift:

Informationsmøder om jubilæumsvandringen "Fra kirke til kirke igennem hele Danmark". Vandringen går gennem den sydlige del af stiftet og passerer kort den nordlige del.

Museum mangler hjælp:

Museum Sønderjylland er i gang med at sætte en stor udstilling op om Reformationens tidlige historie i Sønderjylland. Dertil mangler den hjælp. Læs her.

Åbent hus hos biskoppen for "de nye":

Åbent hus for alle "de nye": Nye medlemmer af menighedsrådene, nye medlemmer af Kirkerådet i Sydslesvig og nyansatte kirkefunktionerer. Læs mere her.

Det skal Karen Sundbøll se i 2017:

Som formand har stiftsrådet har Karen Sundbøll arbejdet i flere år på at få reformationsåret til at stå knivskarpt i sønderjydernes bevidsthed. Nu er året virkelighed, hvad synes Karen Sundbøll om helheden, og hvad skal hun måske selv deltage i? Hermed åbner vi en serie, hvor forskellige mennesker fra kirke-, kultur- og samfundslivet guider til reformationsårets mange begivenheder.

En udviklingsplan for diakoni?

Skal Haderslev Stift have en udviklingsplan for diakoni og inspirere til, at sognene får lokale diakoniplaner? Stiftsudvalget for diakoni har flere forslag med hjem fra studierejse til Norge.

Nyt om navne:

Niels Jørgen Holm Larsen tiltræder 1. april embedet som sognepræst i Sommersted og Oksenvad. Han medbringer erfaring fra flere sider af det kirkelige liv, men skal først nu ordineres som præst.
Læs også - og del - siden med stillingsopslag. Tre nye embeder som præst i Haderslev Stift er slået op i dag - desuden en række stillinger i sognene. 

#kirkelivet i billeder:

Må vi se med? Del dine billeder på instagram og facebook med et hashtag og se med, hvilke oplevelser andre deler. Find her fire forslag til tags. Bruger du dem, samles billederne i grupper. Fra dem plukker og deler vi af perlerne.

Datoer til kalenderen:

Læs også:
Copyright © 2017 Haderslev Stift

Adresse:
Haderslev Stift Ribe Landevej 35 Haderslev 6100 Denmark

Du får denne mail, fordi du står som modtager af nyhedsbrevet fra Haderslev Stift. Er det en fejl, kan du afmelde nyhedsbrevet her

Email Marketing Powered by Mailchimp