Copy
Minister på besøg - Nyt om navne - Stor festdag i Haderslev  - Asylkoordinator stopper - Inspirationsaften om frivillighed - m.m.
Se denne mail i din browser

Kirkeministeren på besøg:

Kirkeministeren var tirsdag eftermiddag på besøg i Haderslev Stift. Hos biskoppen mødte hun sognepræst Lone Vesterdal, Bramdrup, der sammen med sin menighedsrådsformand var inviteret for at fortælle om flere spændende projekter i feltet mellem kirke og kultur. Læs mere.

Stor fælles festdag for hele Haderslev Stift:

OPDATERET: Det store program for reformationsårets folkemøde - Haderslev-mødet - er klar. Reservér datoen. Masser af sang og musik, foredrag og debat. Hent her en kort omtale, der kan printes i A5 og lægges i sognehus og kirke, eller bestil dem her.
Det sker også i 500-året for Reformationen:
Asylkoordinator stopper:
"Hun har formået på meget kort tid at manifestere sig, skabe netværk og at synliggøre behovet. På den måde er projektet kommet godt fra start, og Birgitte Daabeck har evnet at vise, at der er noget at udvikle på."
Men stiftets asylkoordinator, der har været ansat på halv tid, stopper - hun har fået fuldtidsarbejde i andet regi. Læs her.

Ny sektion på hjemmesiden:

Ny nyhedssektion på Haderslev Stifts hjemmeside samler, hvad der sker i stiftsråd og stiftsudvalg. Det er meget. Læs f.eks. tanker om en tværreligiøs fodboldkamp, om en meget rost ungekonference og om udviklingsplaner for kirkens diakoni.

Inspirationsaften om frivillighed:

Både Kirkefondet og Haderslev Stifts diakoniudvalg inviterer nu til møde om frivillighed i folkekirken. Det første finder sted i april og handler om frivillighed bredt.  Læs her.

Åbent hus hos biskoppen for "de nye":

Åbent hus for alle "de nye": Nye medlemmer af menighedsrådene, nye medlemmer af Kirkerådet i Sydslesvig og nyansatte kirkefunktionerer. Læs mere her.

Nyt om navne:

Ny sognepræst i Tinglev indsættes søndag den 2. april.
Ny sognepræst i Hover og Grejsdal indsættes søndag den 16. arpil.
Tre præster ordineres 14. marts
Læs også siden med stillingsopslag.

Datoer til kalenderen:

Følg også:
Fast på Haderslev Stift:
Folkekirken i medierne siden sidst:
Copyright © 2017 Haderslev Stift

Adresse:
Haderslev Stift Ribe Landevej 35 Haderslev 6100 Denmark

Du får denne mail, fordi du står som modtager af nyhedsbrevet fra Haderslev Stift. Er det en fejl, kan du afmelde nyhedsbrevet her

Email Marketing Powered by Mailchimp