Copy
Økumenisk gudstjeneste - Haderslev-mødet - Næssets Camino - Mød Luther live - Reformationen i billeder - Nyt om navne - To gratis bøger
Se denne mail i din browser

                             
Folkekirken i
Haderslev Stift

januar 2017

Økumenisk gudstjeneste 5. februar:

Haderslev Domkirke lægger hus til den første store økumeniske gudstjeneste i Haderslev Stift. Den finder sted søndag den 5. februar kl. 14. Alle kirkesamfund i stiftet er inviteret til at deltage og på forskellig vis bidrage til gudstjenesten. En hel række kirker har allerede givet tilsagn om at deltage. Læs mere her.

Stort program til Haderslev-mødet:

Mød kirkeministeren, hør Søren Dahl fra Café Hack interviewe biskoppen og Svend Brodersen fra Gram Slot, lyt til gamle salmer og ny musik, sæt dig hos en præst i en samtalesofa og gå med Bibelselskabet på bibelvandring i Haderslev. Det store program for reformationsårets folkemøde - Haderslev-mødet - er klar med masser af sang og musik, foredrag og debat.

Ny pilgrimsrute åbner til sommer:

Til sommer får Sønderjylland sin helt egen kulturhistoriske oplevelsesrute: Næssets Camino på Haderslev Næs. En dansk pendant til den berømte spanske vandrerute Caminoen. Den åbner med to arrangementer.

Mød Luther live - kalenderen bugner:

Kalenderen er fyldt med debat, film, foredrag, gudstjenester, kage, luther-gryder, musik, teater, teser og øl. Vidste du f.eks., at Sønderborg har et historiske talkshow, hvor man kan møde Luther live? Se mere i kalenderen.

#reformationen i billeder:

Hvordan ser reformationsmarkeringen ud i sognene, og hvad fortæller vi om de arrangementer, vi deltager i? Del dine billeder på instagram og facebook med et hashtag og se med, hvilke oplevelser andre deler. Find her fire forslag til tags. Bruger du dem, kan vi andre se med.

Nyt om navne:

Ny sognepræst flytter fra Hamborg til embede på Als. Følg også - og del - siden med ledige stillinger i folkekirken i Haderslev Stift.

Kalender:

Så længe lager haves:

  • Festskriftet "Troens vovemod" - festskrift i anledning af Niels Henrik Arendts 60 års fødselsdag.
  • Supplement 2 til "Koralbog til den danske salmebog 2003" med nye melodier til gamle salmer.
  • Pris for begge: Omkostningerne til forsendelse
  • Begge: Bestilling på mail til kmhad@km.dk - husk at skrive tydeligt, hvad du bestiller, samt fuldt navn og fuld adresse.

Læs også:

Copyright © 2017 Haderslev Stift

Adresse:
Haderslev Stift Ribe Landevej 35 Haderslev 6100 Denmark

Du får denne mail, fordi du står som modtager af nyhedsbrevet fra Haderslev Stift. Er det en fejl, kan du afmelde nyhedsbrevet her

Email Marketing Powered by Mailchimp