Copy
Naar de top met een specifieke boodschap |
 
 
 
De zomer zit er bijna op. Hopelijk ben je lekker tot jezelf gekomen en geniet je momenteel van je uitzicht op nieuwe ideeën en ambities. Nog hoger, nog slimmer, nog beter … kortom, je gaat weer bergen verzetten. Lees dan even ons artikel over de effectiviteit van gerichte campagnes. Met als risico heel veel werk om dat succes in goede banen te leiden. Maar daar ben je natuurlijk helemaal klaar voor.
 
 
Relevante boodschappen voor specifieke segmenten
 
 
Met 0,46% (display), 3,17% (Adwords) en 0,7% (Facebook NL) zijn de gemiddelde doorklikratio’s van digitale advertentiecampagnes laag te noemen. Hoe krijg je deze nou hoger voor jouw merk, bijvoorbeeld richting de 10%? Laten we eerst even naar de oorzaak kijken. Die is simpel, want het gros van de campagnes serveert een generieke boodschap uit aan een brede doelgroep. En dat verlaagt de kans op klikken enorm. Doorklikken begint immers met aandacht en die vang je nou eenmaal beter met relevantie. Maar hoe word je dan relevant?
 
Lees het artikel
 
 
 
 
Is groei eigenlijk een kwestie van geluk?
 
In deze tijd van zelflerende algoritmes loop je het risico van hyperinstrumentalisatie en voor je het weet verwaarloos je onze oerkracht: menselijke chemie. Only Human, ze heten niet voor niets zo, detacheert communicatieprofessionals op grond van een intens persoonlijk gesprek. Nijgh ontwikkelde een digitale campagne met prikkelende vragen die marcom kandidaten laat nadenken over hun groei en werkgeluk. Only Human reserveerde tijd voor 100 van die gesprekken. De combinatie van LVT, Contextual display, Facebook en LinkedIn advertising vulde die slots in no-time. Kennelijk is menselijke chemie relevanter dan ooit.
 
 
 
 
Is groei eigenlijk een kwestie van geluk?
 
 
De vijf pijlers van werkgeluk: relation, recognition, autonomy, mastery, purpose
 
Ook zo'n campagne?
 
 
 
De Haagse helden van Van Kleef
 

Van Kleef jenevers, likeuren en bitters werd in 1842 opgericht in Den Haag en is dus een tijdgenoot van onze eindbaas Henricus Nijgh. Dat schept een band die we enthousiast beklinken met nieuwe fotografie, geschoten in onze eigen keldâh-studio. Onze fotograaf/videograaf Andy Houtman wierp nieuw licht op de historische jenevâh en kruidenbaggâh van dit illustere merk. Binnenkort gaan we aan de slag met een nieuwe website.

Ook toe aan nieuwe fotografie?

 
Ook toe aan nieuwe fotografie?
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Naar de top met deze nieuwe klanten
 
 
In de eerste helft van 2019 kwamen een aantal mooie nieuwe klanten aan in ons basiskamp. We werken aan de merkidentiteit en een nieuwe website voor Donatus, verzekeraar van kerken en monumenten. Detacheerder Only Human vertrouwde hun wervingscampagnes aan ons toe. Biotech-bedrijf Amgen vroeg ons mee te denken met een van hun merken. We ontwikkelen een campagne voor Bosch keukenretail. We wonnen de arbeidsmarktpitch voor number 1 global Microsoft partner InSpark. En we sleepten de aanbesteding voor ‘het digitale perceel’ van ROC Horizon uit Alkmaar binnen.
 
Maak ook kennis met Nijgh
 
 
 
 
 
afmelden
contact   YouTube   Facebook   Instagram   LinkedIn