Copy
Het kan toch! |
En goed. En snel. En betaalbaar.
 
 
 
Je kent ‘m ongetwijfeld ook: als je een opdracht uitbesteedt, kun je altijd maar twee van de volgende drie criteria kiezen: goed, snel en betaalbaar. Als je iets goed en snel wilt, wordt het duur. Als je het snel en betaalbaar wilt, laat de kwaliteit te wensen over. En als je het goed en betaalbaar wilt, kost het meer tijd. Zit veel in, maar er zijn uitzonderingen, en daar presenteren we er hier een paar van: een website, een testimonial, productfotografie en een animatie.
 
 
Beter op elk vlak
 
 
De VLAQ Groep, expert in vlakken en vloeren, was toe aan een nieuwe website. Meer visueel, beter vindbaar en vooral een slimme landingsplek voor hun brede expertise en netwerk. Maar het moest wel overzichtelijk blijven qua beheer en budget. De designers van Nijgh en de developers van XIM gingen aan de slag met hanteerbare templates en een vriendelijk CMS en voilà, meer beleving op elk vlak in de nieuwe website van de VLAQ Groep.
 
 
Gebruiksvriendelijke website
Goed bezig illy
 
 
Koffieproducent illy is heel goed bezig. Dat vinden ze niet alleen zelf, dat vinden ook al die bedrijven waar de machines van illy staan. Van hippe opticiens tot aan oergezellige brasserieën en van historische reclamebureaus tot aan stijlvolle golfbanen. Waarom? Omdat zij met illy de hele dag door de allerlekkerste koffie serveren aan klanten en collega’s. En dat moet je als illy niet zelf willen vertellen, dat moet je die klanten laten doen. Dus reist Nijgh met een compacte film-unit het land door om hun verhalen vast te leggen.
 
 
Snelle testimonials
Bekijk de video
Productfotografie die je wilt hebben
Voordelige productfotografie
 
 
Shop wat random door internet en je staat te kijken hoeveel productfotografie er belabberd uitziet. Te donker, onscherp, verkeerde hoek, smoezelig, saai. Het lijkt wel of het alleen de bedoeling is dat je het object herkent, maar niet dat je er hebberig van wordt. Dus als je dan ruimte hebt voor een comfortabele studio in de kelder en je hebt een paar ambitieuze jonge fotografen rondlopen, dan is de oplossing snel gevonden. Oftewel, welkom in de studio van Nijgh aan de Dunantstraat 2 in Rotterdam. Probeer het gewoon eens uit. Dan zie je het verschil.
 
 
Bel (010) 4132360
 
 
Goed verhaal, lekker kort
 
 
Stel, je hebt een aardverschuivende strategie in gedachten. Maar het vergt alleen veel tijd om die steeds uit te leggen, omdat het complexe materie is en er allerlei partijen bij betrokken zijn. Dan bel je dus Nijgh en die maakt daar een superduidelijke animatie van en gebruikt dan ook nog eens de iconentaal uit je huisstijl als belangrijkste ingrediënt. Nijgh regelde het voor Ambulancezorg Nederland en hun gedurfde visie op regionale zorgcoördinatie.
 
 
Strategische animatie
Bekijk de animatie
 
 
 
Afmelden
contact   Twitter   LinkedIn   Facebook   YouTube   Instagram