Copy
Zo maak je een aftermovie met impact.
Het ‘echte’ werk
 
 
 
Bij Nijgh houden we van echt. Kijk maar naar onze nieuwe campagne voor Laudame Financials waarin we geen modellen gebruiken, maar hun eigen werknemers. Niet je werknemers maar je event in de spotlights zetten? VisualizeMe laat zien hoe je je aftermovie een échte boodschap kunt meegeven. En ben je nog op zoek naar een uitdagende stageplek? Bij ons krijg je the real deal.
 
 
Het DNA van beter
 
 
Laudame Financials is al jaren een klant van ons. Wat begon met een meerjarenstrategie komt nu tot uiting in een nieuwe campagne: Het DNA van beter. Want de financials van Laudame bezitten de unieke eigenschap om altijd net dat beetje extra te geven bij elke opdracht. Daarom stellen we je via verschillende uitingen voor aan echte ‘Laudamers’. Hoe dat eruit ziet? Kijk zelf maar.
 
Bekijk de case
 
 
Impact met aftermovies
 
 
Je herkent het vast. Je gaat een top event organiseren en wilt dat vastleggen op video. Leuk voor alle deelnemers, maar ook voor mogelijk nieuwe bezoekers of klanten bij een volgende editie. Natuurlijk kun je dan alleen registreren wat er gebeurt, maar met een ‘verhaaltje’ erin krijgt je aftermovie wel extra impact. VisualizeMe geeft je alvast twee goede voorbeelden.
 
Naar de voorbeelden
 
 
Serious business
 
 
Studeer jij communicatie, marketing, vormgeving of bedrijfskunde op HBO-niveau? Kom dan bij ons stagelopen als een VIP. Bij Nijgh ben je onderdeel van een enthousiast team en creëer je werk voor sprankelende merken. Dus heb jij toffe ideeën en wil je die werkelijkheid zien worden? Schrijf je snel in voor onze stagepool. Vanaf september zijn wij op zoek naar een creatieveling en een superregelaar!
 
Naar de stagepool
 
 
 
 
 
 
Afmelden
contact   Twitter   LinkedIn   Facebook   YouTube   Instagram