Copy
Expertise is king |
Expertise is king
 
 
 
Met alle informatie- en keuzestress van tegenwoordig groeit het belang van experts. Zij zijn de nieuwe gatekeepers die ons beschermen tegen nepnieuws, desinformatie en halve waarheden. Daarom in deze nieuwsbrief drie voorbeelden van hoe sterk expertise kan werken: de nieuwe website van MARIN, het BrandFrame van Nijgh en de rode draad in SEO.
 
 
Hallo, met de expert
 
 
MARIN is het wereldwijd erkende topinstituut voor hydrodynamisch en nautisch onderzoek. In de nieuwe website die Nijgh en Xim voor hen ontwikkelden, hebben we vooral de experts achter al dat onderzoek toegankelijk gemaakt. Want met een onderzoek kun je niet communiceren, met de expert die weet hoe je die kennis toepast wel.
 
 
Experts in actie
Bekijk de website
Hoe elastisch is jouw merk?
 
 
Het is topsport voor elk merk op dit moment: flexibel inspelen op de kansen in de huidige dynamische markt. Daarom helpen wij hen met onze expertise: ‘elastic branding’. Wij brengen meer rek in de mogelijkheden van een merk. Waar die rekmogelijkheden zitten, bepalen we met ons BrandFrame. Dat start bij de identiteit en een authentiek verhaal en eindigt bij scherp gesegmenteerde doelgroepen. Op weg daarnaar toe creëren we content per context, experimenteren we met techniek en platforms en meten we wat werkt. Ook wat soepeler worden? Laat het ons weten.
 
 
Nijgh BrandFrame
Bel 010 413 23 60
Tijd voor een SEO-workshop
 
 
In totaal hanteert Google zo’n 200 ranking factoren die bepalen hoe hoog jouw website eindigt in de zoekresultaten. Maar de belangrijkste is toch wel of je het beste antwoord levert op de zoekvraag. En dat betekent vooral dat je interessante, complete, actuele en betrouwbare content aanbiedt als expert op een bepaald vlak. Nijgh maakte er een workshop over en jij mag daar ook aan meedoen.
 
 
Direct inschrijven
 
 
 
Afmelden
contact   Twitter   LinkedIn   Facebook   YouTube   Instagram