Copy
… lees de laatste nieuwsbrief van Nijgh eens voor.
 
 
 
Een jaarwisseling levert bij ons altijd gemixte gevoelens op: de meeste trends hebben het einde van 2018 niet gehaald, maar we kijken ook alweer uit naar wat 2019 ons brengt. Ook jij zal de nodige trend-lijstjes alweer voorbij hebben zien komen. VR, AR gewoon in je browser (onze sneeuwpop gemist?), web modelling, nano-segmentering … Het kan allemaal! Wij dachten die droomlijsten vooral praktisch te maken voor je en je te vertellen wat wij voor je kunnen betekenen dit jaar. Veel plezier!
 
 
Hey Google
 
 
Hoe kan het dat Google 3,6 miljoen zoekopdrachten per minuut verwerkt, en dat we aan de andere kant lezen dat Google Search over een paar jaar niet meer bestaat? Het antwoord is stiekem heel gaaf: we gaan het wéér helemaal anders doen. En dat hoeft niet eng, Star Trek-achtig te eindigen met rare sensoren op je achterhoofd. Met Google Feed krijg je ongevraagd relevante informatie en met Google Voice struin je handsfree over het world wide web. Wij experimenteren alvast met de ontwikkeling van een volledig spraakgestuurde website. Nu nog een opdrachtgever die deze innovatie aandurft ;)
 
 
Bekijk ons voice-experiment
Practice what you preach!
 
 
Practice what you preach!
 
Saai en stoffig vinden wij het. Ellenlange rapportages in PDF, hier en daar opgeleukt met een taartdiagram en foto van de directie. Corporates, maar ook hippe start ups, maken zich er binnenkort weer schuldig aan. Hebben we onszelf in 2018 het apezuur gewerkt voor resultaten die we ergens verstoppen in de catacomben van onze website?
Nijgh kijkt graag trots terug op 2018. Daarom ontwikkelden wij samen met Xim een jaarverslag-tool met alle mogelijkheden die techniek ons biedt. Interactief, visueel en toegankelijk. Bekijk wat dat voor jouw organisatie kan betekenen.
 
 
Bekijk de tool
Shine a light!
 
 
Shine a light!
 
Heb je net geïnvesteerd in je nieuwe website, je brochure of je interactieve presentatie … moeten we de vage smartphone-plaatjes van je hobbyende collega erin zetten. Heel handig dus voor als je graag goede, frisse foto’s van je product of collega wilt hebben: enthousiastelingen bij Nijgh met camera, achterwanden, limbo, lenzen en lampen. En dus helpen we je graag aan jouw (product)fotografie. In een dag(deel) regelen we alles, en we leveren je natuurlijk de high resolution beelden die je onbeperkt kan gebruiken. Illy caffè ging je al voor met hun prachtige machines voor op de werkvloer.
 
 
Bel 010 413 23 60 voor meer info
Illy caffè productfotografie
 
 
 
Afmelden
contact   Twitter   LinkedIn   Facebook   YouTube   Instagram