Τα 9 χρόνια λειτουργίας της γιορτάζει μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες management ξενοδοχείων της Σαντορίνης, με 17 επιτυχημένα ξενοδοχεία.
 
Η AMS - Alternative Management Solutions, εταιρεία με πολυετή εμπειρία στο χώρο της διαχείρισης Βoutique ξενοδοχειακών μονάδων, αντικατοπτρίζει το έργο της σε μερικά από τα πιο εξεζητημένα καταλύματα της Σαντορίνης.
 
Πέρα από την υψηλή κερδοφορία, την άρτια διαχείριση των καταλυμάτων επιβεβαιώνουν και οι αξιολογήσεις στον μεγαλύτερο opinion leader της τουριστικής αγοράς Trip Advisor, οι οποίες αγγίζουν μέχρι και το 100% της ικανοποίησης των επισκεπτών:
Η έμφαση στην ποιότητα, η δυναμική διαχείριση των online platforms και  η υψηλή αισθητική του brand identity είναι μερικά από τα σημεία αναφοράς της επιτυχημένης συνταγής της AMS.
 
Τη δυναμική δραστηριοποίηση της AMS συμπληρώνουν συνεργασίες σε επίπεδο διαχείρισης κρατήσεων και brand development, παρουσιάζοντας ένα από τα πλέον διακεκριμένα πελατολόγια στην Ελληνική ξενοδοχειακή αγορά.
 
Οι στρατηγικές συνεργασίες που εξασφάλισε η εταιρεία AMS για το 2015, αναμένεται να την αναδείξουν ως το Premium Hotel Management Brand του Ελληνικού τουρισμού.
AMS
www.almasol.gr

Email: info@almasol.gr | Tel: (+30) 22860 28866
Copyright © 2014 Aqua Vista Hotels, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences