Copy

Hallo lieve vrienden, geïnteresseerden en sponsors van het kindertehuis.

Helaas zijn de scholen nog steeds dicht maar met alle kinderen gaat het goed. Natuurlijk is het af en toe wel behelpen rondom les krijgen via de iPad. En het is continu een drukte in het kindertehuis omdat ze dus altijd thuis zijn.
Afgelopen periode is Aron afgestudeerd. Hij deed een studie over het runnen van een olieplantage en alles wat daar mee te maken heeft.

LAATSTE KAARTJES BENEFIETDINER

Eindelijk kunnen we weer een benefiet diner houden! En we komen deze keer met een Indisch buffet en gezelligheid naar Haarlem. Het eten wordt met veel liefde klaargemaakt door ons team en je steunt ook nog eens het kindertehuis Family Hut met jouw ticket. Ben je er ook bij? We zitten al bijna vol, dus wacht niet te lang met opgeven.

Wanneer: Zaterdag 23 oktober 2021
Waar: Eksterlaan 1, Haarlem
Tijd: inloop 18:00 uur, start diner 18:30
Kosten: € 29,95 (inclusief drinken)

Opgeven via: ellen.gootjes@gmail.com of 06 – 48 19 11 66

BOUW NIEUW KINDERTEHUIS

Het huidige kindertehuis is in erg slechte staat. Als het regent dan komt het water via het dak binnenlopen en als het water niet goed wegloopt via slechte waterafvoer staat de vloer helemaal blank. Omdat het een huurwoning is willen we het huis niet opknappen. De verhuurder kan altijd het contract opzeggen en dat was dan zonde van de investeringen in het huis. Daarom willen we graag zelf wat bouwen. 

Vanaf oktober zullen er allemaal fondsen aangeschreven worden. We hebben veel geld nodig. Mocht u willen ondersteunen of een goed idee hebben, laat ons aub weten. Samen met jullie gaat het lukken!

SPONSORACTIES
De afgelopen maanden zijn er meerdere sponsoracties georganiseerd. Zo was er een superleuke Raadseltocht in Monnickendam,  organiseerde Audrey weer een heerlijke sponsorfietstocht en verkochten Mieke en Rhonda zoetwaterparelkettingen op een braderie. 

En we zijn blij met Evelien van hobbywinkel Special Made uit Haarlem  Ze organiseert een kettingen workshop t.b.v. onze stichting. De workshop is al helemaal uitverkocht. Bedankt alvast Evelien.

We willen iedereen weer hartelijk bedanken voor de ondersteuning, support, initiatieven en betrokkenheid.

Zien we u bij ons benefiet diner? 

 

Wij zijn op zoek naar mensen die ons werk en onze visie willen ondersteunen. 

Maandelijkse partner worden kan door een machtiging op de website in te vullen.

We zijn ook heel blij met eenmalige giften! Dit kan door zelf een gift over te maken op rekeningnummer: NL67 RABO 0131335103 t.n.v. Stichting Dare to Give.

Copyright © 2020 St dare2give, All rights reserved.


Wil je geen nieuwsbrief meer ontvangen? unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp