Copy

Nieuwe kinderen


Eind 2017 zijn er vijf nieuwe kinderen in de Family Hut komen wonen. 
Gelukkig hebben Horas, Ria Yohana, Riski en Arif al een sponsor gevonden
Alleen Francisco zoekt nog een sponsor. 

Als u Francisco wil sponsoren, kunt u met ons contact opnemen:
info@dare2give.org

IJburg College

Afgelopen periode is de onderbouw van het IJburg College druk in de weer geweest met micro krediet. Elk kind heeft 5 euro gekregen. De bedoeling was, om dit op je eigen creatieve manier te vermenigvuldigen.

Bijv: je koopt eieren en meel van de 5 euro. Je kunt hier 10 caken voor maken die je verkoopt voor 2,50 per stuk. Van deze opbrengst koop je weer nieuw meel enz. Ook gaan de kinderen via email contact hebben met de kinderen in de FamilyHut. 

Deze geweldige actie op het IJburg College heeft ruim 3000 EUR opgeleverd. Super!

Amandelstaven

De amandelstaven actie is erg succesvol geweest.
Ruim 2000EUR!

Enorm bedankt.
In het najaar gaan we er zeker weer voor.

Benefiet diner

In maart hebben we een benefiet diner mogen organiseren op het Clusius college in Purmerend. Iedereen weer heerlijk gesmuld van het Indisch buffet. We mochten de aula gratis gebruiken en daar zijn we enorm dankbaar voor!!!

Klaar met school

Fanolo heeft zijn opleiding als monteur afgemaakt met succes. Graag wil hij als zelfstandig monteur aan de slag.
Hij heeft afscheid genomen van het kindertehuis. Momenteel bezoekt hij zijn familie op de Nias eilanden waar hij vandaan komt. Als hij terug is zal hij een woning gaan zoeken.

Komende zomer

Desmond en Ellen Gootjes gaan deze zomer een rondreis maken door Sumatra. Hun kinderen zullen logeren in het kindertehuis.
Normaal nemen ze kadootjes mee van de sponsors voor de sponsorkinderen maar vanwege de rondreis is dat nu niet zo handig. Wel kunt u iets overmaken voor uw sponsor kind of iets in z’n algemeens voor de kinderen. Dan kopen we daar ter plekke kadootjes voor de kinderen.

Wat komt er aan?

Op 29/9/18 is het weer zover! Dan gaan we weer op de pedalen voor The Family Hut. Ook nu is er een route voor recreanten en voor wielrenners. Bij voldoende animo is er ook een wandeltocht! Deelname is 12,50 EUR en is helemaal voor het kindertehuis.

Wanneer je je daarnaast laat sponsoren en dus meer dan 12,50 EUR inlegt maak je ook nog kans op een van de prijzen:
  • Een heerlijke massage
  • Een personal training
Route(s) zijn in de omgeving van Amsterdam/Haarlem. Startplaats is Amsterdam West, maar je kunt ook ergens onderweg gezellig aanhaken! Doe je mee?

Bedankt

Alle betrokkenen, sponsors, en geïnteresseerden bedankt voor alle steun en betrokkenheid. Mede dankzij uw steun ontwikkelen de kinderen zich goed en voelen zich fijn in de FamilyHut. Iedereen gaat naar school en elke dag hebben ze genoeg te eten.
Er is een goede atmosfeer en Ebit, Minar en Tety zetten zich enorm in voor alle kinderen!
Copyright © 2018 St dare2give, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp