Copy

Oud en nieuw

Het ligt alweer even achter ons... oud en nieuw. Als stichting hebben we amandelstaven verkocht. Hierdoor konden kerst en oud en nieuw gevierd worden. Het eten is veel werk wb de voorbereidingen maar iedereen helpt een handje mee. Ze hebben genoten van de december maand!

Benefietdiner

Aankomende 22 maart organiseren we weer een benefietdiner. Er is nog plek! Geef je dus snel op via:
  • info@dare2give.org
  • 06 48 19 11 66
  • of via onderstaande knop
Geef u op voor het benefietdiner

Verfbeurt

Afgelopen weken is er hard gewerkt door jong en oud. Een sponsor had verf, kwasten ed gegeven. Op zonnige dagen werden de handen uit de mouwen gestoken. Een fleurig en vrolijk geheel.

Verjaardagen

Verjaardagen worden eenmaal in de zoveel tijd met een paar kinderen tegelijkertijd gevierd. Ze maken er altijd een gezellige boel van!

Wat komt er aan?

Vrijdag 12 april is er in Purmerend een bloemworkshop in Paas/voorjaar thema. Details volgen nog. Opbrengst is voor het kindertehuis.

Naar Indonesië

23 mei gaat Ellen Gootjes (st dare2give) het kindertehuis bezoeken. U kunt een klein cadeautje meegeven voor uw sponsorkind. Dit kunt u afleveren op Czaar Peterplantsoen 4, 1506 RD Zaandam. Natuurlijk vinden ook deze kids het krijgen van een cadeautje erg leuk. Voor vragen kunt u bellen of appen. Telnr 06 48 29 11 66

Bedankt

Het gaat goed met de kinderen. Ze zijn wel eens ziek net zoals hier, maar geen ernstige ziektes. Voor school word ook hard gewerkt en ze proberen elkaar zoveel mogelijk te helpen. Er zijn 2 tieners die juf willen worden. Zij hebben de taak het huiswerk van de basisschool kinderen na te kijken. Er zijn een paar grotere kinderen die in het weekend een bijbaantje hebben. Andri werkt bijvoorbeeld 2 avonden in de bediening in een restaurant. 

Heeft u al eens onze facebook pagina of website bezocht?
Daarop verschijnen geregeld korte berichtjes:
Iedereen enorm bedankt voor uw betrokkenheid en financiële steun. Een lieve groet van alle kinderen uit de FamilyHut en van stichting dare2give
Copyright © 2019 St dare2give, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp