Copy

School, universiteit en werk

Alle kinderen zijn weer naar school. Ze zijn erg gemotiveerd om naar school te gaan en werken hard voor goede resultaten.

Aro gaat zelfs naar de universiteit. Hij volgt een agrarische studie. Andri wil sportleraar worden en volgt hier een opleiding voor.

Fatisa werkt en leert bij een naai atelier. Ze zal nog een jaartje in het kindertehuis blijven om te kunnen sparen zodat ze spullen kan kopen om op zichzelf te gaan wonen. Ook leren Ebit en Minar haar momenteel hoe ze kan budgetteren, sparen ed.
Liefst wil ze een eigen bedrijfje opzetten.

Fanolo heeft een opleiding gevolgd voor auto monteur. Hij had werk maar werd zelfs in Indonesische begrippen zo slecht betaald dat hij op zoek is naar een andere baan. In de toekomst zal hij ook op zichzelf gaan wonen.

5 X 5 Challenge

Om de kinderen van de Family Hut in december wat extra te kunnen verwennen, zijn we een actie begonnen; 5 x 5 challenge! Wij willen banketstaven verkopen. De opbrengst gaat naar de kinderen.

U kunt ons helpen!
  • We willen u vragen om (vijf) mensen in uw netwerk ieder 5 banketstaven te laten verkopen. Vijf mensen ieder vijf banketstaven = 5 x 5 challenge
  • We willen u vragen zelf vijf banketstaven te verkopen. Wij zorgen dat u de banketstaven krijgt. (als u zelf wil inkopen, dan verrekent u het aankoopbedrag met de opbrengst bij storting naar dare2give)
  • Als 5 x 5 niet lukt, is uiteraard elke andere vorm ook prima. Bijv. u zelf verkoopt er 5, 2 mensen uit uw netwerk verkopen er 3
De voorbereiding, mensen vragen etc kan per direct van start. Laat ons weten hoeveel banketstaven we voor u kunnen bestellen. De looptijd van de actie is 18 november tot en met 5 december. De banketstaven worden ingekocht, voorzien van een kaartje en verkocht voor 4,90.
Ik geef mij op voor deze challenge

Nieuwe kinderen

De afgelopen periode zijn er een aantal kinderen bij gekomen:
  • Horas Damanik
  • Ria Yohana
  • Damanik Francisco
  • Arid Jaya Laia
Ze zoeken nog een sponsor!

Reisidee?

Mocht u ooit een mooie reis naar Sumatra en het kindertehuis willen maken dan raden we u www.gidsinsumatra.nl aan. We hebben enorm goede ervaring met dit reisbureau. Een van hun reisvoorstellen aan de reizigers is: breng een onvergetelijk bezoek aan het kindertehuis.

Soms laten toeristen dan een zak rijst achter, maar laatst had een familie een heel bijzonder cadeau.... Elk kind kreeg een nieuw T shirt. Dat was een groot feest!

Fietstocht

Dick en Audrey uit Amsterdam hebben onlangs een fietstocht georganiseerd. Men kon meefietsen als recreant of als wielrenner. Ondanks af en toe wat regendruppels, was het een groot succes.

Velen hebben deze fietstocht gesponsord. Er is meer dan 1100 euro opgehaald. Dat is een enorm groot bedrag, waar we alle gevers en fietsers enorm dankbaar voor zijn.


Dick en Audrey bedankt voor al jullie inzet hiervoor!

Bedankt

Alle betrokkenen, sponsors, en geïnteresseerden bedankt voor alle steun en betrokkenheid. We kunnen gelukkig vermelden dat het goed gaat met de kinderen. Ze groeien, ontwikkelen en voelen zich fijn in de Familie hut. Iedereen gaat naar school en elke dag hebben ze genoeg te eten.
Er is een goede atmosfeer en Ebit, Minar en Tety zetten zich enorm in voor alle kinderen!
Copyright © 2017 St dare2give, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp