Copy
Hallo sponsors, vrienden en geïnteresseerden van kindertehuis de Family Hut en stichting dare2give

Afgelopen zomer hebben we de kinderen bezocht en het gaat erg goed met hen en hun begeleiders. We hebben veel leuke activiteiten met elkaar gedaan. Ook zijn er veel nieuwe kinderen. Verderop kunt u er meer over lezen.

De afgelopen periode zijn er verschillende initiatieven geweest om te voorzien in de financiële middelen voor het kindertehuis. Het blijft heel bijzonder om te zien hoe jongeren en volwassenen zich belangeloos inzetten voor het kindertehuis!

Wilt u weten wat er is gedaan? Lees dan gerust verder!

Bezoek Family Hut

Hopelijk vinden we op deze avond sponsors voor nieuwe kinderen. Er zijn veel nieuwe kinderen die nog een sponsor zoeken. Wie weet heeft u familie leden, collega’s of vrienden die deze lieve kinderen willen helpen en hun sponsor willen worden? Afgelopen zomer zijn familie Gootjes en Gilleon (docente Clussius College en leider van een jeugdgroep) naar Sumatra gegaan om het kindertehuis te bezoeken. De tieners van familie Gootjes hebben in het kindertehuis geslapen en dit heeft diepe indruk op hun gemaakt. Vooral dat de kinderen écht zorg voor elkaar dragen, elkaar helpen, bijna geen ruzie maken en heel veel plezier met elkaar maken heeft onze kinderen diep in hun hart getroffen. Ze hebben vrienden gemaakt en sparen nu zelf voor een ticket om zo snel mogelijk weer terug te kunnen naar hun nieuwe familie in het kindertehuis.
 

Nieuwe kinderen

Er zijn veel nieuwe kinderen die nog een sponsor zoeken. Wie weet heeft u familie leden, collega’s of vrienden die deze lieve kinderen willen helpen en hun sponsor willen worden? De onderstaande kinderen willen heel graag een sponsor hebben!

Kanima

Boas

Narodo

Yeremia

Rusmitha

Info over sponsoring opvragen

Clusius College

Ook hebben de leerlingen van het Clusius college zich ingezet tijdens project week afgelopen mei. Hierbij hebben ze 500 euro opgehaald. Thanks kids en juf Gilleon!

Amandelstaven

In rap tempo komen de feestdagen er weer aan. Ook dit jaar zullen we weer amandelstaven verkopen.
Deze kosten 5 euro per stuk. Bestellingen kunt u natuurlijk doorgeven:
info@dare2give.org 
Op deze manier willen we de kinderen een bijzondere kerst geven. 

Fietstocht

29 september is er weer een mooie fiets- en wandeltocht geweest! Prachtig weer en super gezellig. Een kleine impressie:

Wat komt er aan?

 

Benefiet Diner

2 november gaat Desmond Gootjes Indisch koken voor zijn collega’s van de sociale dienst Amsterdam.
Opgeven kan nog: info@dare2give.org

Bedankt

Iedereen die het kindertehuis een warm hart toedraagt, ondersteund en helpt, enorm bedankt. Met elkaar helpen we deze kinderen aan een goede toekomst!
Copyright © 2018 St dare2give, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp