Copy

GROND VOOR KINDERTEHUIS

Bouwgrond voor nieuwbouw kindertehuis Family Hut

FANTASTISCH NIEUWS! We hebben grond gekocht om een nieuw kindertehuis op te bouwen! Waarom is dat zo bijzonder?

In Indonesië huur je iets voor vijf jaar. Na die vijf jaar kun je er zonder pardon uitgegooid worden. Met een hele ploeg kids is dat geen fijn idee! Dat maakt het ook minder aantrekkelijk om het huidige kindertehuis op te knappen, want dan is de  kans juist groter dat de eigenaar zegt "bedankt voor het opknappen, nu ga ik het met nog meer winst verkopen". De huidige staat van het kindertehuis is dan ook slecht.

Stap één naar een eigen gebouw is gezet. Nu is er heel veel geld nodig om te gaan bouwen. Wilt u ons daarbij helpen?

Ja, ik wil helpen!

BENEFIETDINER IN MAART

Ondersteun het kindertehuis op een supergezellige en lekkere manier en kom naar ons benefiet diner op vrijdag 13 maart. De kosten incl. drinken zijn €27,50. Opgeven kan tot een week voor tijd via WhatsApp 06-48191166 of ellen.gootjes@gmail.com 

Aletta Jacobslaan 1 Purmerend | inloop 18.00 uur | start 18.30 uur

WERK - Na het afronden van hun opleiding in een schoonheidssalon zijn de tweeling Lia en Lina aan het werk gegaan in deze branche. Dit is natuurlijk super leuk nieuws. Mocht u toevallig eens in Medan zijn, ze doen graag uw haren en make up!

AFSCHEID - Na twaalf jaar deel te zijn geweest van de Family Hut is Tety teruggegaan naar haar dorp om haar moeder te verzorgen. Ze wordt enorm gemist. En ze laat een behoorlijk gat achter want het valt niet mee voor Minar om alles praktisch gedaan te krijgen. Waarschijnlijk komt er een meisje van 19 binnenkort helpen in het kindertehuis.

BESTUURSWISSELING - Sietse en Linda zijn onlangs gestopt als trouwe bestuursleden. Ze waren betrokken vanaf de eerste dag. Ze hebben veel werk verricht en daar zijn we hen intens dankbaar voor als stichting.

Mieke en Adriaan zijn hun opvolgers, heel fijn!

Op het strand van Scheveningen raakten we in gesprek met iemand die gestopt was met zijn (internet) winkel waar hij zoetwaterparel sieraden verkocht. Hij had nog veel sierraden ‘liggen’. Dit hebben we allemaal gekregen om te kunnen verkopen voor het kindertehuis. Echt een heel bijzonder verhaal!

HERINNERT U ZICH DEZE NOG?  -        De Tupperware party’s …? Volgens dit concept maar dan met parelkettingen willen we graag de sieraden verkopen. We zijn dan ook op zoek naar dames die hun huis open willen stellen voor vriendinnen, buren en familie.  U nodigt uw netwerk uit en wij doen de rest en komen graag een avond verzorgen dmv de parelverkoop (en ja, net als de Tupperware party’s mag u dan zelf wat gratis uitkiezen). Laatst hadden we 700 euro in twee uur opgehaald!

Binnenkort zijn er twee parelparty's in Haarlem. De eerste is al aanstaande vrijdag op Valentijnsdag. Je bent van harte welkom!
We zien dit als een geweldige en eenvoudige manier hoe u uw steentje (parel in dit geval) kunt bijdragen voor de bouw van het kindertehuis. 

Tot slot...

Verder gaat het goed met de kids, ze doen goed hun best op school en iedereen blijft maar groeien! Zoals ik al zei… voor Ebit en Minar een pittige tijd qua drukte. Ik hoop in de volgende nieuwsbrief te vertellen dat ze hulp hebben gekregen.

Bedankt voor jullie steun en betrokkenheid en we hopen dat je serieus wilt nadenken over mogelijkheden mbt verkoop parelkettingen bij jou thuis. Je kunt Ellen daarover bellen, appen of mailen: 06 48191166 of ellen.gootjes@gmail.com

Iedereen enorm bedankt voor uw betrokkenheid en financiële steun. Een lieve groet van alle kinderen uit de FamilyHut en van stichting Dare2give
 

Doneer

Wij zijn op zoek naar mensen die ons werk en onze visie willen ondersteunen. 

Maandelijkse partner worden kan door een machtiging op de website in te vullen.

We zijn ook heel blij met eenmalige giften! Dit kan door zelf een gift over te maken op rekeningnummer: NL67 RABO 0131335103 t.n.v. Stichting Dare to Give.

Copyright © 2020 St dare2give, All rights reserved.


Wil je geen nieuwsbrief meer ontvangen? unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp