Copy

ROERIGE TIJDEN KINDERTEHUIS

COVID-19 - Helaas heeft het corona virus Indonesie niet overgeslagen. De scholen zijn al een tijdje gesloten en daarom is het een extra intensieve tijd voor het kindertehuis om bij te blijven met schoolwerk en huiswerk (zie foto). Op de andere foto is te zien hoe overheid het kindertehuis heeft gedesinfecteerd. Dat doen ze eenmalig voor niets. Handen wassen is natuurlijk ook belangrijk (zie foto onder). Gelukkig is iedereen gezond gebleven. 

BENEFIETDINER IN MAART

Net voor de corona-crisis hebben we een zeer geslaagd benefiet-diner gehouden. De opbrengst van de avond was €1300. We mochten gratis de aula van het Clusius College in Purmerend gebruiken. Thanks! Ook dit jaar kregen we weer hulp van de Lions Club. Ze hielpen bedienen maar moesten tussendoor ook een hapje eten (zie foto onder).

KLIMAAT - Zoals wereldwijd het klimaat veranderd, is dat ook zo in Medan. Steeds vaker lopen straten onder na een flinke regenbui en regelmatig stroomt het water naar binnen, zoals te zien is in deze foto. Alles werd nat. Toch blijven ze meestal positief. Minar zei: "we doen net of we eten bij het Toba meer met onze voeten in het water" 😂 We kunnen wat leren van deze positieve benadering. 

FIETSEN VOOR HET KINDERTEHUIS

Noteer 'm alvast in je agenda: 29 augustus is de jaarlijkse fietstocht. Elk jaar groeit het aantal deelnemers. Een mooie fietsroute word weer uitgezet en je kunt meedoen (op gepaste afstand) met de recreanten of met de wielrenners. Het is elk jaar een heuse topper qua gezelligheid en enthousiasme. Meer info volgt. Audrey, bedankt weer voor dit mooie initiatief.

Tot slot...

We wensen jullie allemaal een mooie zomer en enorm bedankt voor jullie steun en betrokkenheid! We kunnen ook melden dat we enkele nieuwe sponsors hebben gevonden. Daar zijn we erg dankbaar voor.

Liefs namens alle kids, de leiding en bestuur hier in Nederland.
Dare2give

 

Doneer

Wij zijn op zoek naar mensen die ons werk en onze visie willen ondersteunen. 

Maandelijkse partner worden kan door een machtiging op de website in te vullen.

We zijn ook heel blij met eenmalige giften! Dit kan door zelf een gift over te maken op rekeningnummer: NL67 RABO 0131335103 t.n.v. Stichting Dare to Give.

Copyright © 2020 St dare2give, All rights reserved.


Wil je geen nieuwsbrief meer ontvangen? unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp