Copy

Hallo sponsors, geïnteresseerden, vrienden en belangstellenden.

Super dat je onze nieuwsbrief weer leest...er is veel te vertellen! 

Onze scholen zijn al weer een tijdje open maar in Indonesië zijn alle kinderen al een jaar niet meer naar school gegaan. Via een paar iPads en de computer krijgen ze les. Het is beetje behelpen maar het gaat. Ook helpen ze elkaar zo goed mogelijk met de lesstof.

ARO

Aro doet een studie op het gebied van palmolie. Hij is af en toe een periode op stage en is dan paar weken van huis. Gelukkig kan dit wel doorgaan. Aro heeft een tijd geleden met COVID in het ziekenhuis gelegen, net als Minar, de moeder des huizes. 

NIEUWE OUTFITS

Het is alweer een tijdje geleden maar met kerst hebben alle kinderen een nieuw setje kleren mogen kopen van de stichting - en dus ook namens alle sponsoren. Een sponsor van buitenaf zorgde voor de financiën om ook schoenen te kunnen kopen. Natuurlijk waren ze enorm bij en dankbaar. Helaas is hun kerst letterlijk in het water gevallen vanwege veel wateroverlast en overstromingen binnenshuis.

EINDELIJK: EEN UITJE!
Met Pasen konden de kinderen een dagje weg. De kids zagen hier enorm naar uit omdat ze al een jaar vooral binnen en op hun eigen terrein verblijven. Een sponsor had hier financiën voor gegeven. Het is een topdag geworden. Super bedankt Astrid.
BOUWPROJECT
Afgelopen tijd zijn we druk bezig geweest om alle kosten op een rijtje te zetten voor de bouw en inrichting van een nieuw kindertehuis. De grond is een jaar geleden gekocht, maar voor de bouw is een groot bedrag nodig. In 2024 loopt het huidige huurcontract af. We gaan fondsen aanschrijven en acties bedenken. De eerste actie is onze RAADSELTOCHT (zie info hieronder). Heb je een goed idee voor een sponsoractie of wil je zelf iets doen om geld in te zamelen?  We horen het graag! 
RAADSELTOCHT
Wil je (coronaproof) een mooie wandeling maken in het prachtige oude centrum van Monnickendam en een eeuwenoud raadsel rond drie weeskinderen oplossen? Doe dan mee aan onze RAADSELTOCHT op 27 juni. Verzamel vrienden, familie of kennissen en los het mysterie met elkaar op. Meer info over dit evenement vind je op dare2give.org/raadsel 

Tickets zijn te koop via deze link op Eventbrite. De opbrengt van dit event komt ten goede aan het bouwproject. 
Lottie heeft een tijdje geleden cupcakes gemaakt en verkocht in de straat. De opbrengst ging naar het kindertehuis. Thanks Lottie!
We willen jullie bedanken voor de trouwe steun. De kinderen maken het goed, zijn gezond en doen hun best op school. 

Omdat de overheid gezegd heeft dat ‘bewegen’ gezond is, joggen ze nu elke ochtend zo’n 20 minuten met z’n allen 😃. Dit nieuws wilde we jullie ook niet onthouden. 

Tot de volgende keer.
 

Wij zijn op zoek naar mensen die ons werk en onze visie willen ondersteunen. 

Maandelijkse partner worden kan door een machtiging op de website in te vullen.

We zijn ook heel blij met eenmalige giften! Dit kan door zelf een gift over te maken op rekeningnummer: NL67 RABO 0131335103 t.n.v. Stichting Dare to Give.

Copyright © 2020 St dare2give, All rights reserved.


Wil je geen nieuwsbrief meer ontvangen? unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp