Copy

Beste sponsors en vrienden,

Met deze nieuwsbrief brengen we je op de hoogte van hoe het gaat met de kinderen van de Family Hut. We kunnen u melden dat alle kinderen gezond zijn en corona buiten de poort is gebleven. 


De afgelopen maanden konden we geen benefiet diner of sponsorwandeltocht organiseren. De dagelijkse kosten lopen gewoon door, daarom zijn we enorm dankbaar voor al jullie trouwe steun! 

Op de laatste dag van 2020 is er wel een speciale actie, nl een oliebollen verkoop. Eén van de vrienden van de Family Hut maakt elk jaar de lekkerste oliebollen en dit jaar maakt hij ze voor het goede doel. En jij kunt ze bestellen! 

Wat kosten ze?

5 oliebollen: €5 
10 oliebollen: €9 

Meer bestellen mag ook.

Je kunt jouw bestelling ophalen op oudejaarsdag. Er zijn drie adressen:

Galgenweg 43, Beverwijk (vanaf 13:00) 
Sinaasappelstraat 40, Amsterdam-Noord (vanaf 15:00)
Czaar Peterplantsoen 4, Zaandam (vanaf 17:00)

Je kunt je bestelling doorgeven via:
📱 whatsapp: 06- 48191166 of
📩 info@dare2give.org

 

De scholen op Medan zijn nog steeds dicht 😕 maar de kinderen zijn inmiddels behoorlijk gewend geraakt aan thuiswerken en online lessen volgen. Linksboven zie je Ria Yohana aan de thuis studie.  Rechts een foto van ochtendgymnastiek.

Het is soms wel even lastig met online lessen en een beperkt aantal schermen, daarom konden we deze maand een extra laptop en printer aanschaffen. 

RIVALDI EN AGUS

We stellen je graag voor aan twee nieuwe kinderen in de Family Hut; Rivaldo (links) en Agus (rechts).

Rivaldi (links) is 16 jaar en heeft geen makkelijke achtergrond. Zijn vader is verslaafd aan drugs en zijn moeder werkt als huishoudelijke hulp en kan niet meer voor hem zorgen. Hij heeft nog een broertje die invalide is.
De ouders van Agus (rechts) zijn gescheiden. Zijn vader is vertrokken en moeder kampt met psychische problemen. Agus is een tijdje opgevangen in het gezin van een lokale pastor en sinds kort woont hij in kindertehuis.


Wil jij de sponsor worden van Rivaldi of Agus ? Voor €25 per maand draag je bij aan de kosten voor onderdak, eten en onderwijs. Minimaal één keer per jaar ontvang je een persoonlijke update en daarnaast kun je via briefwisseling contact houden met het kind.

Klik hier voor meer informatie over ons sponsorprogramma.

Een paar maanden geleden hebben we grond gekocht om in de toekomst een nieuw kindertehuis te kunnen bouwen. Indonesie is een erg vruchtbaar land en het regent er erg veel. Binnen de kortste keren is al het onkruid weer enorm gegroeid. Binnenkort wordt een muur rondom de grond geplaatst en komen er stenen te liggen. Dat scheelt een hoop werk in de toekomst. Zo willen we stukje bij beetje het kindertehuis gaan bouwen.
Over regen gesproken....als het flink regent willen de jongste kinderen niets liever dan buiten spelen en kletsnat worden. Soms krijgen ze toestemming van mama Minar om naar buiten te gaan en dan is het feest. Voor Nike en Agus was het hun eerste waterfeest 💦.
Met zo’n allen helpen met het eten maken. Zo gaat het lekker snel en het is ook nog eens heel gezellig.
We stellen jullie graag ook even voor aan Adalia Gulo (links), een nieuwe staflid. Ze helpt met koken en met de algemene verzorging van de kids. Ze heeft snel haar plekje gevonden en heeft het erg naar haar zin in het kindertehuis. Haar voorgangster, Tety, is na jaren terug gegaan naar haar familie op de kampong. Ze wil o.a. voor haar oude moeder  zorgen. Tety, bedankt voor alles, je bent een kanjer!
Namens alle kinderen en namens stichting Dare2give wensen wij jullie hele fijne feestdagen en een gelukkig en gezond 2021. 
 

Wij zijn op zoek naar mensen die ons werk en onze visie willen ondersteunen. 

Maandelijkse partner worden kan door een machtiging op de website in te vullen.

We zijn ook heel blij met eenmalige giften! Dit kan door zelf een gift over te maken op rekeningnummer: NL67 RABO 0131335103 t.n.v. Stichting Dare to Give.

Copyright © 2020 St dare2give, All rights reserved.


Wil je geen nieuwsbrief meer ontvangen? unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp