Copy

BETON CHIMIE lanseaza NOI produse!

Nu contenim sa ne dezvoltam si de data aceasta venim cu noutati in ceea ce priveste superplastifiantii de inalta performanta pentru beton prefabricat.
PANTARHIT® PC 170 (FM) si PANTARHIT® PC 180 (FM) sunt aditivi special conceputi pentru industria de prefabricate. Cele doua produse fac parte din clasa premium a aditivilor, beneficiile acestora fiind atat economice cat si tehnice.
Detalii
PANTARHIT®PC 170 (FM)
Superplastifiant de inalta performanta, special conceput pentru beton cu o consistenta inalta si raporturi A/C scazute. PANTARHIT®PC 170 (FM) este folosit pentru producerea betonului prefabricat si a betonului autocompactant (SCC). PANTARHIT®PC 170 (FM) imbunatateste dispersia cimentului in beton, asigura o lucrabilitate mai buna si faciliteaza compactarea betonului. Prin folosirea de PANTARHIT®PC 170 (FM) in amestecul de beton  rezistentele initiale sunt mult marite, iar timpul de decofrare poate fi redus semnificativ.
PANTARHIT®PC 180 (FM)
Aditiv superplastifiant de inalta performanta folosit pentru producerea de beton cu raport A/C scazut, cu proprietati ridicate de plastifiere. PANTARHIT®PC 180 (FM) asigura rezistente initiale foarte mari si obtinerea unei suprafete finite impecabile ce nu necesita solutii de reparare. Chiar si la temperaturi scazute, PANTARHIT®PC 180 (FM) permite dezvoltarea rezistentei in fazele initiale fara a necesita tratament termic. Prin utilizarea superplastifiantului PANTARHIT®PC 180 (FM) energia de compactare poate fi conservata, timpul de cofrare poate fi redus iar ciclul de intarire optimizat.
DATE DE CONTACT 
www.aditivi-beton.ro
Gradinari, nr. 4-5, Iasi, Romania
Tel.: +40 (0)312 263 178
Fax: +40 (0)318 171 377
 office@aditivi-beton.ro


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
BETON CHIMIE SRL · Str. Fintinilor nr. 39 · IASI 70000 · Romania

Email Marketing Powered by MailChimp