Copy
Super verwend worden want het is kermis!
Bekijk deze nieuwsbrief online
 

Sunday Shopday op 2 oktober op Driespoort Shopping Deinze

Op zondag 2 oktober 2016 zijn alle winkels (*) de ganse dag open! Sunday ShopDAY! Petegem Kermis moet gevierd worden!
Die zondag zijn er de ganse dag fantastische acties en kan je zelfs met een selfie een waardevolle prijs winnen! Zeker langs komen dus!
Molders Schoenen en Mode en Twist&Mix Concept Store, showen hun nieuwste mode en schoenen collectie op de langste catwalk om 16u op de Markt in Deinze.
(*)winkels open vanaf 10u; Action niet; Albert Heijn van 9u tot 12u
 

Een heerlijk reuze kermisontbijt bij Grand Cafe Driespoort

Shoppen vraagt energie en die kan je het best opdoen met een stevig ontbijt! In Grand Café Driespoort kan je zalig ontbijten met vrienden en familie à volonté!
Er zijn diverse broodsoorten en koffiekoeken, verschillende soorten vlees en kaas, zoet en uiteraard ook yoghurt, eitjes, ….. Koffie en thee inbegrepen voor de ronde prijs van €12,5! Reserveer via info@grandcafedriespoort.be of bel 09 386 01 31.
Of kom je liever in de namiddag langs voor een koffietje met wafel of pannenkoek? Dat kan ook. Grand Café Driespoort verwelkomt u hartelijk.
 

Win een ballonvaart - Proef gratis wijn - Krijg gratis een shoppingtas

Verwennerij van de bovenste plank! Op Sunday ShopDAY krijg je op Driespoort Shopping Deinze bij aankoop van min. €25 een knappe Driespoort shopping tas. En wie lust er graag een wijntje? Bij Twist&Mix Concept Store, de nieuwste mode en lifestyle winkel, word je verwelkomt met een gratis glaasje wijn. En nu top of the bill: je kan een ballonvaart winnen! Het enige wat je hoeft te doen is een selfie nemen op 1 of 2 oktober voor het I Love bord in de patio op Driespoort Shopping Deinze (aan de roltrap) en posten op de Driespoort facebook pagina. Op 2 oktober om 15.30u worden 3 foto’s met de meeste likes verwittigd en kunnen ze om 17u de lucht in!
 

NIEUW! Vastgoedkantoor Albert-Vastgoed opent op Driespoort Shopping Deinze

Frank De Maertelaere en Tracey Hankins kiezen met de opening van hun nieuw vastgoedkantoor in Driespoort Shopping Deinze aan de kant van de Gaversesteenweg voor de optimale visibiliteit en bereikbaarheid. Maar nog belangrijker is de persoonlijke service die ze verlenen voor verkopers van hun woning: Albert-Vastgoed zorgt voor correcte prijszetting, voor een volledig dossier met alle wettelijke verplichtingen en noodzakelijke documenten, voor schitterende foto’s genomen door de professionele huisfotograaf èn het kantoor is lokaal verankerd.
Kom langs op de opening op 2 oktober voor een hartelijke babbel en een gratis welkomstdrink!
Tot eind 2016 krijgt elke klant met een exclusieve verkoopopdracht van 6 maand een cadeaubon, ter waarde van €250 die mag omgezet worden naar een Driespoort Shopping partner cadeaubon naar keuze (*).
(*) enkel niet bij Kruidvat – afgifte van de cadeaubonnen bij verkoopakte
Projectontwikkelaar Driespoort:  NV De Kortrijkse Toren - Hendrik De Keukeleire -
0475 34 83 68 - 09 386 15 71 - 
info@driespoort.be - www.driespoort.be
Pers en communicatie Driespoort:  Yannic Demeyer -
0497 48 06 57 - 
yannic.demeyer@zalm.biz - www.zalm.biz

Afmelden van de nieuwsbrief    Uw gegevens aanpassen