Copy
Kookworkshops bij NOKI - Smiley label in Grand Café Driespoort – Communie en lentefeest tips bij Atita Papierwaren
Bekijk deze nieuwsbrief online
 

Wist je dat NOKI Kookwinkel vernieuwt, voortaan kookworkshops organiseert en voor jou kookt op 18 en 19 maart?

In het weekend van 18 en 19 maart 2017 van 10u tot 18u zet NOKI de deuren van haar nieuwe kookwinkel wagenwijd open voor iedereen met gratis proeverijen! Op het wandel- en fietsplein van Driespoort Shopping Deinze naast de winkel, word je verwend met lekkere proeverijen van op de stoere low & slow Oklahoma smoker én een fantastisch wijntje. Om het helemaal af te maken krijg je een mooie, kwaliteitsvolle NOKI cooking-cederplank als attentie. Wel inschrijven voor 14 maart 2017 via info@noki.be of kom snel eens langs in de winkel.

Na de succesvolle NOKI summershop besloten oprichters Dirk Allaert en Dieter Spriet om van de winkel in de Driespoort Shopping Deinze de ultieme kookwinkel te maken. (Buiten)koken met passie! NOKI is Swahili en staat voor ‘houden van of passie’. In de shop kan je niet alleen alles (en nog veel meer) vinden wat je verwacht van een toonaangevende kookwinkel, er is u ook de NOKI Academy. Wekelijks zullen er workshops georganiseerd worden rond verschillende thema’s en technieken. Workshops die voor iedereen toegankelijk zullen zijn, van de gepassioneerde hobby kok tot de nieuweling. Hou de NOKI facebookpagina in de gaten of schrijf je in op de e-nieuwsbrief op de site
 

Wist je dat Grand Café Driespoort voortaan
met een Smiley door het leven gaat?

Grand Café Driespoort verkreeg onlangs van het Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen het prestigieuse ‘Smiley’ label. Dat wil zeggen dat de lekkere gerechten en het overheerlijke zoet bij Grand Café Driespoort ge(s)maakt worden in alle veiligheid van de voedselketen. Dat is een hele prestatie! Na de gunstige audit glunderde Elisabeth ronduit met haar nieuw label! Dit krijgt ongetwijfeld een mooi plaatsje in de zaak! Ook Albert Heijn heeft een Smiley label. Driespoort shopping Deinze gaat duidelijk voor kwaliteit! Neem ook een kijkje op de Grand Café Driespoort facebookpagina voor het menu.
 

Wist je dat Atita Papierwaren echt alles in huis heeft voor een geslaagd communie of lentefeest?

Bij Atita Papierwaren vind je supertoffe tafeldecoratie om het communie- of lentefeest van jouw kids helemaal ‘wauw’ te maken! Met leuke decoraties versier je het ganse feest in het lievelingsthema van jouw zoon of dochter. Je vindt er werkelijk alles om jouw kleine spruit en de familie een onvergetelijke dag te bezorgen! Van alle huis- en tafeldecoratie tot creatieve, leuke menukaarten. Het feest wordt helemaal top als het feestvarken een kleine attentie kan meegeven aan de gasten.
Kom eens langs, doe inspiratie op. Advies krijg je gratis mee! Eerste verdieping in Driespoort Shopping Deinze of via de facebookpagina.
Projectontwikkelaar Driespoort:  NV De Kortrijkse Toren - Hendrik De Keukeleire -
0475 34 83 68 - 09 386 15 71 - 
info@driespoort.be - www.driespoort.be
Pers en communicatie Driespoort:  Yannic Demeyer -
0497 48 06 57 - 
yannic.demeyer@zalm.biz - www.zalm.biz

Afmelden van de nieuwsbrief    Uw gegevens aanpassen