Copy
Opening NOKI BBQ- en Cook shop + korting met de NOKI Goesting bon
Bekijk deze nieuwsbrief online

NOKI BBQ- en Cook Summer Shop opent in
Driespoort Shopping Deinze!

Op vrijdag 20 mei opent NOKI een tweede BBQ en Cookshop in Driespoort Shopping Deinze! Iedereen is welkom!

Na West-Vlaanderen (Roeselare) kan het ook in Oost-Vlaanderen niet ontbreken aan een fantastische, stoere, kwaliteitsvolle kookshop met ‘alles voor de thuis chef en de levensgenieter’! NOKI BBQ- en Cookshop is méér dan een winkel. Het is een beleving en een attitude.
Niet voor niks is NOKI Swahili voor ‘houden van’ of ‘passie’! NOKI enthousiasmeert steeds meer mensen om samen thuis te genieten, samen te koken en gezellig te tafelen met vrienden en familie. In de NOKI shop vind je een zeer uitgebreid gamma aan unieke buitenkeukens, BBQ’s, allerhande accessoires voor zowel binnen als buiten, lifestyleproducten en kruiden, marinades, kookboeken, ...
 

Goesting naar meer? Download de NOKI Goesting bon en rep je naar de kookshop!

Bij de opening van NOKI kookshop in Driespoort Shopping Deinze willen we zoveel mogelijk mensen welkom heten in de familie van de Nokianen! Want NOKI houdt van gezelschap en sfeer en wil jou helpen deze nog meer te creëren. Het aanbod wordt ondersteund door recepten op de site, seizoensthema’s en leuke werkshops. Dus daarom bieden we jou een promotie bon aan om jouw goesting nog aan te wakkeren! Download deze Goesting voucher en breng deze mee naar de NIKO kookshop in Deinze op vrijdag 20 of zaterdag 21 mei 2016. De korting is geldig op het volledige gamma.
 

NOKI levert en installeert thuis en organiseert workshops

Niet enkel in de zomer, maar ook in de winter helpt NOKI jou om op een originele manier te genieten van het buiten zijn en het koken met familie en vrienden. NOKI reikt je alle middelen aan om jouw toestel beter te leren kennen, te gebruiken en er ten volle van te genieten. De kookaccessoires werden met de meeste zorg uitgezocht, zijn NokiApproved en zijn super leuk om te geven, te krijgen maar vooral om zelf en veel te gebruiken.

Door het geven van een professionele uitleg, levering en installatie aan huis, ondersteund door de NOKI workshops, receptenfiches en de accessoires in onze shop streeft NOKI naar een absolute klantentevredenheid en totaalbeleving. Op het binnenplein van Driespoort Shopping Deinze zullen geregeld demo’s en proeverijen georganiseerd worden om jou te laten kennis maken met de wondere wereld van NOKI. Je bent altijd onze welgekomen gast!
Projectontwikkelaar Driespoort:  NV De Kortrijkse Toren - Hendrik De Keukeleire -
0475 34 83 68 - 09 386 15 71 - 
info@driespoort.be - www.driespoort.be
Pers en communicatie Driespoort:  Yannic Demeyer -
0497 48 06 57 - 
yannic.demeyer@zalm.biz - www.zalm.biz

Afmelden van de nieuwsbrief    Uw gegevens aanpassen