Copy
Ideetjes voor een geslaagd communie- of lentefeest
Opening Oxygen Fitness en Kids&Play
Bekijk deze nieuwsbrief online

Acties en promoties die jou blij maken!

 

Ideetjes voor een geslaagd communie- of lentefeest

Je zoekt ideetjes voor een geslaagd communie- of lentefeest? Kom dan zeker langs bij Atita Papierwaren in Driespoort Shopping Deinze. Je vindt er werkelijk alles om jouw kleine spruit en de familie een onvergetelijke dag te bezorgen! Van alle huis- en tafeldecoratie tot creatieve, leuke menukaarten. Het feest wordt helemaal top als het feestvarken een kleine attentie kan meegeven aan de gasten.
Suikerbonen of snoepjes of iets praktisch: omdat het delen van mooie momenten nu eenmaal fijn is!
Tip: maak er een themafeestje van, is altijd leuk voor de kinderen. Bij Atita Papierwaren vind je verschillende items, zowel voor jongens als meisjes. Atita Papierwaren is de meest complete winkel van bureelartikelen, hobbymateriaal, decoratie, feest-, doop- en horeca-artikelen.
Atita Papierwaren is er zowel voor particulieren, zelfstandigen, horeca en bedrijven. Kijk op www.atita.be
.
 

Trek jouw sportoutfit aan:
Opening Oxygen Fitness en Kids&Play binnenspeeltuin in Deinze

Zweten om alles te vergeten. Oxygen Fitness opent op zaterdag 2.4.2016 een volledig nieuwe fitness in Deinze. Op het 2de verdiep van gebouw B van Driespoort Shopping Deinze zal je kunnen genieten van de nieuwste cardio- en krachttoestellen, deelnemen aan groepslessen voor spinning, BBB, yoga en dans, ... of met jouw private coach jouw lijf klaarstomen voor de zomer.

Je hebt nog kleine kindjes dus het is moeilijker om te sporten? Geen nood, breng ze gewoon mee en laat ze ravotten in de Kids&Play binnenspeeltuin. Ze amuseren zich zeker rot op de glijbanen, speelhuizen of in het fitnesshoekje of het ballenbad. Omdat samen genieten dubbel genieten is! Jouw kindjes hebben energie teveel, maar jij even niet? Ook goed, breng ze gewoon naar de binnenspeeltuin en geniet van Driespoort Shopping Deinze. Je kan er ook terecht voor verjaardagsfeestjes trouwens.

Blijf op de hoogte van de acties en promoties via Oxygenfitness.be en via Facebook.
 

Fun met de Driespoort Fiat500 van Gent Motors

Yasmien Ide uit Machelen was een van de honderden bezoekers op het openingsweekend van Molders Schoenen en Mode, maar is de enige echte, gelukkige winnaar van de Driespoort Fiat500 van Gent Motors! Pronken zal ze doen met haar stadsbolide tot eind mei 2016.
Olivier van Gent Motors, Geoffrey van Molders Schoenen en Mode en Kathleen van Driespoort Shopping Deinze hebben opnieuw fans bijgemaakt voor Driespoort Shopping Deinze.

Stuur deze nieuwsbrief door naar vrienden en kennissen en vraag hen zich in te schrijven via www.driespoort.be. Hoe groter de Driespoort familie, hoe meer mensen we de komende maanden gelukkig kunnen maken met leuke, creatieve promoties! Omdat het delen van mooie momenten nu eenmaal fijn is!
Projectontwikkelaar Driespoort:  NV De Kortrijkse Toren - Hendrik De Keukeleire -
0475 34 83 68 - 09 386 15 71 - 
info@driespoort.be - www.driespoort.be
Pers en communicatie Driespoort:  Yannic Demeyer -
0497 48 06 57 - 
yannic.demeyer@zalm.biz - www.zalm.biz

Afmelden van de nieuwsbrief    Uw gegevens aanpassen