Copy
Voor elk type papa een leuk Vaderdag cadeau
Bekijk deze nieuwsbrief online

Het handige Harry Vaderdag cadeau vind je bij
Interieur Van Kerkhove!

Bij Interieur Van Kerkhove weten ze wat handige vaders willen! Ze hebben werkelijk alles in huis voor een gans interieur in te richten of op te knappen! In de prachtige belevingswinkel van 1.000m² kunnen papa’s (samen met de mama’s!) kiezen uit een groot aanbod van verfwaren, behangpapier, verlichting, keuken- en badkameraccessoires, vloerbekleding, plafonds en raamdecoratie. Dus: heb je een handige Harry als papa, haast je dan naar Interieur Van Kerkhove en droom alvast samen van een prachtig interieur! Meer info op info@bouwmarkteninterieur.be.
 

De superleuke Vaderdag verpakkingen vind je bij Atita Papierwaren!

Heb je al een Vaderdag cadeau gekocht, maar zoek je nog naar inspiratie voor het cadeau leuk te verpakken? Bij Atita Papierwaren vind je werkelijk alle soorten en maten. Je kan jouw cadeau meteen een fijne persoonlijke boodschap meegeven. Of haal een creatieve Vaderdag verpakking en vul deze met andere leuke spulletjes die je vindt in een van de handelszaken bij Driespoort Shopping Deinze. Er is zo’n ruim aanbod en shoppen en snuisteren kan je in alle comfort en rust!
Atita Papierwaren is de meest complete winkel van bureelartikelen, hobbymateriaal, decoratie, feest-, doop- en horeca-artikelen. Atita Papierwaren is er zowel voor particulieren, zelfstandigen, horeca en bedrijven. Kijk op www.atita.be.
 

De chef kok originele Vaderdag cadeaus vind je bij NOKI BBQ en Cookshop!

Papa kookt graag zelf? Of hij geniet er ongelooflijk van om samen buiten te koken met vrienden en familie? Of hij is fan van een lekkere gin, geschonken op stijlvolle wijze en in fancy glazen? In de NOKI BBQ en Cookshop vind je een zeer uitgebreid gamma aan lifestyleproducten en kruiden, marinades, kookboeken, allerhande keuken accessoires voor zowel binnen als buiten, maar ook unieke buitenkeukens en BBQ’s.
Lekkerbekken en levensgenieters moeten bij NOKI zijn, absoluut. www.noki.be.
 

Verwennerij voor papa’s, ... maar ook mama’s

Verwennerij voor papa’s, ... maar ook mama’s, de ganse kroost en vrienden en vriendinnen! Grand Café Driespoort verwent haar klanten ten voeten uit! De komende maanden wordt dagelijks iets gratis geschonken. Nog meer genieten dus in deze prachtige locatie met ruim terras!. Ontdek meer op www.grandcafedriespoort.be.
Projectontwikkelaar Driespoort:  NV De Kortrijkse Toren - Hendrik De Keukeleire -
0475 34 83 68 - 09 386 15 71 - 
info@driespoort.be - www.driespoort.be
Pers en communicatie Driespoort:  Yannic Demeyer -
0497 48 06 57 - 
yannic.demeyer@zalm.biz - www.zalm.biz

Afmelden van de nieuwsbrief    Uw gegevens aanpassen