Copy
Uw knappe woonwinkel, ook voor maatwerk
Bekijk deze nieuwsbrief online
 

Uw knappe woonwinkel, ook voor maatwerk

Interieur Van Kerkhove is gekend voor het mooie aanbod aan verfwaren, behangpapier, verlichting, keuken- en badkameraccessoires, vloerbekleding, plafonds en raamdecoratie.
Maar wist je dat Interieur Van Kerkhove ook jouw interieur en zelfs meubels van je dromen op maat kan maken?
En dat bovendien in het eigen atelier jouw gordijnen of stores kunnen worden genaaid? Lees even het bijzondere verhaal van bescheiden vakmanschap.

Handmade in Deinze

De schrijnwerkers van Interieur Van Kerkhove zijn doorwinterde professionals met een passie voor hun vak. Al meer dan 35 jaar levert Koen Van Kerkhove en zijn team maatwerk voor zowel particulieren als zakelijke klanten.
Als particulier kan je zelf jouw ontwerp, wensen, smaak en ideeën aangeven. Interieur Van Kerkhove creëert vanuit de schrijnwerkerij in Machelen hoogstaand interieur maatwerk. Met moderne machines en gevoel voor kwaliteit en traditie, vertaalt Interieur Van Kerkhove jouw woonwensen naar een maatwerk meubel of compleet interieur.
In de 1.000m² woonwinkel, die tegelijk als showroom is ingericht, kan je alle modellen en stijlen komen bekijken en kiezen. Contacteer: 09 386 65 91 of info@bouwmarkteninterieur.be.
 

Woonwinkel met kwaliteit en eigen naaiatelier

Veel kans dat terwijl je bij Interieur Van Kerkhove jouw favoriete behangpapier, verf of verlichting kiest, je het zoemende geluid van de naaimachienes op de eerste verdieping hoort! Het eigen naaiatelier behoort ook tot het vakmanschap.
Interieur Van Kerkhove weet dat gordijnen belangrijke sfeermakers zijn in huis. Met raamdecoratie creëer je niet alleen sfeer, maar bepaal je ook de lichtinval in de ruimte. Welke raambekleding je kiest is afhankelijk van de kamer, de interieurstijl en de functie die de raambekleding heeft.
Zo kan je in de woonkamer gaan voor een fleurig gordijn en in de slaapkamer juist kiezen voor verduisterende gordijnen.
In de ruime winkel kan je kiezen uit honderden stoffen in allerlei kleuren en dessins. Het professioneel advies en het opmeten krijg je er gratis bovenop. Contacteer: 09 386 65 91 of info@bouwmarkteninterieur.be.
Projectontwikkelaar Driespoort:  NV De Kortrijkse Toren - Hendrik De Keukeleire -
0475 34 83 68 - 09 386 15 71 - 
info@driespoort.be - www.driespoort.be
Pers en communicatie Driespoort:  Yannic Demeyer -
0497 48 06 57 - 
yannic.demeyer@zalm.biz - www.zalm.biz

Afmelden van de nieuwsbrief    Uw gegevens aanpassen