Copy
Solden, genieten en feesten in Driespoort Shopping Deinze!
Bekijk deze nieuwsbrief online

Profiteer nog van de laatste solden bij Molders Schoenen en Mode en Interieur Van Kerkhove

Cool kids on the block of grappige, schattige prinsesjes die houden van vrolijke kleuren? Nog op zoek naar leuke, betaalbare zomerschoenen of sandalen? Bij Molders Schoenen en Mode vind je nog supermooie solden! Niet te missen! Bekijk hier de volledige collectie.

Zwoele zomeravonden doen je wegdromen van een nieuw interieur en nieuwe huiselijke accenten? Ook bij Interieur Van Kerkhove kan je terecht voor knappe koopjes. Steeds welkom voor advies voor maatwerk of volg de interieurspecialist op Facebook.
 

Een zomers ontbijt in Grand Café Driespoort is tijd maken voor vrienden en familie

Op zondag 31 juli kan je zalig ontbijten met vrienden en familie! Zomer is hèt moment om het wat rustiger aan te doen en te genieten! Pluk de dag en start met een heerlijk ontbijt à volonté op zondag 31 juli! Diverse broodsoorten en koffiekoeken, vlees en kaas en zoet en uiteraard ook yoghurt, eitjes, ….. Koffie en thee inbegrepen voor de ronde prijs van €12,5!
Reserveer via info@grandcafedriespoort.be of bel 09 386 01 31.
 

Feesten als de beesten op het nieuwe FEestival!

Op vrijdag 5 augustus organiseert Radio Tequila, reeds meer dan 34 jaar een begrip in de regio, voor het eerst een talentenjacht met verborgen zang- en muziekparels uit de regio! Het gezellige domein de Leerze (Bredestraat in Deinze) wordt omgetoverd tot festivalweide met eetstandjes van Breydel en met een gezellige coctailbar. Driespoort Shopping Deinze is fan van nieuw talent en dynamiek en steunt dit initiatief!

The Ric-Wills zullen de avond afsluiten. Deze coverband was vooral in de jaren ‘70 heel populair in de regio. In 1982 stopten ze hun activiteiten. Ze werken nu volop aan een comeback. Het FEeSTIVAL gaat door op 5 augustus vanaf 18 uur tot 1 uur ’s nachts – meer info via www.radiotequila.be.
 

En wat hebben ze gewonnen, Pierre?

Neen, we hebben het niet over de Berend Boudewijn Kwis of de Willem Ruisshow, maar over de enige echte winnaars van de knappe stadsfiets en het Oxygen Fitness abonnement. Gedurende de maanden mei en juni 2016 namen massaal veel bezoekers van Driespoort Shopping Deinze deel aan de fiets registratiewedstrijd in samenwerking met met Fietsen Godefroot. Lien Verdonck uit Deinze was de gelukkige en won de prachtige damesfiets! En omdat geven leuker is dan krijgen, schonk Driespoort Shopping Deinze samen met Oxygen Fitness Deinze ook nog een fitness abonnement voor 3 maanden weg via een facebook like&win actie. Met haar knappe inzending 'en plots zouden mijn goede voornemens van de voorbije negen jaar ingewilligd worden', veroverde ze de harten van de jury en won Ann D'haenens een fitness abonnement!
Er volgen nog leuke WIN acties in het najaar! Stay tuned!
Projectontwikkelaar Driespoort:  NV De Kortrijkse Toren - Hendrik De Keukeleire -
0475 34 83 68 - 09 386 15 71 - 
info@driespoort.be - www.driespoort.be
Pers en communicatie Driespoort:  Yannic Demeyer -
0497 48 06 57 - 
yannic.demeyer@zalm.biz - www.zalm.biz

Afmelden van de nieuwsbrief    Uw gegevens aanpassen