Copy
Smile! Je wordt gefotografeerd! Griezel vrijdag de 13de met Halloween gadgets!
Bekijk deze nieuwsbrief online
 

Halloween op vrijdag de 13de – griezelen is leuk!

Brengt vrijdag de 13de ongeluk? Maar neen. Griezel er lekker op los. Halloween is jouw moment om grappige, griezelige decoratie in huis te halen! Bij Atita Papierwaren vind je een ruime keuze aan Halloween artikelen en -decoraties. Van pompoen kaarsenhouders tot reuzenspinnen, heksen bezemstelen en grappige spookjes: je vind het er allemaal!
 

Lekker verwend worden op de Ladies Night bij Molders Schoenen en Mode

You will shine like a star op donderdag 19 oktober! Ontdek de laatste nieuwe fashion trends terwijl je geniet van een hapje en een drankje en krijg tips & tricks van de stylistes en make-up artists bij Molders Schoenen en Mode. Nodig jouw vriendinnen uit en beleef een gezellige shopavond. Vergeet je niet in te schrijven via deinze@molders.be en noteer met hoeveel personen je komt. Je bent welkom vanaf 19.30u en je kan genieten tot 23u.
 

Smile! Pasfoto’s en funfoto’s kunnen voortaan bij Driespoort Shopping Deinze voor slechts €6!

NIEUW – gloednieuwe pasfotostudio in Driespoort Shopping Deinze! Altijd beschikbaar in de patio (middengebouw) en altijd pasfoto’s volgens de laatste ICAO norm (officiële pasfoto’s) voor slechts €6! En ja, je kan er ook leuke trendy funfoto’s maken en ook foto’s instant afdrukken. Kom langs en beleef het comfort in Driespoort Shopping Deinze.
 

Showtime! Molders Mode en Oxygen Fitness op de catwalk!

Op zondag 1 oktober schitterden Molders Mode en Oxygen Fitness op de catwalk tijdens het Weekend van de Klant. Het weer was niet echt van de partij, maar dat kon de modellen niet tegenhouden om te showen en de sportievelingen om trampoline te springen. Ook goesting? Ga eens langs en beleef het zelf!
Projectontwikkelaar Driespoort:  NV De Kortrijkse Toren - Hendrik De Keukeleire -
0475 34 83 68 - 09 386 15 71 - 
info@driespoort.be - www.driespoort.be
Pers en communicatie Driespoort:  Yannic Demeyer -
0497 48 06 57 - 
yannic.demeyer@zalm.biz - www.zalm.biz

Afmelden van de nieuwsbrief    Uw gegevens aanpassen