Copy
Feest voor het ganse gezin op zaterdag 25 maart met gratis attenties en animaties
Bekijk deze nieuwsbrief online
 

In april bestaan we 2 jaar en dat moet gevierd worden
Een feestdag die we graag met jou vieren en delen

In april 2015 opende Albert Heijn haar deuren op Driespoort Shopping Deinze. Het was het begin van een b(l)oeiend verhaal met vele en diverse handelszaken waar je zowel terecht kan voor dagelijkse als voor occasionele producten. Een tweede verjaardag moet gevierd worden! En vooral voor en door de kinderen. Op zaterdag 25 maart zijn er de ganse dag gratis, dolle animaties en delen we veel gratis cadeautjes uit.
 

Kinderen koning op zaterdag 25 maart

Maak je kinderen of kleinkinderen blij op Driespoort Shopping Deinze op zaterdag 25 maart. Ze genieten steevast de ganse dag van de dolle fratsen van Clown Tyno, ze wanen zich een prins, prinses, elfje of ridder dankzij Kindergrime Kris of ze zwieren hun beentjes vrolijk in de lucht op de ouderwetse Cirq zwiermolen. Het trio Sous Nous houdt er de muzikale vrolijke noot in en in alle winkels krijgen de kleine koninkjes snoepjes!
 

Eitjes zoeken in ruil voor een knutselkuiken met Krieltje Kakelkont

Vanaf 14u is Krieltje Kakelkont, de jongste telg van de Canteclaer familie op bezoek. Alle kindjes kunnen dan op de parking van Driespoort Shopping Deinze en in de winkels een ei zoeken en bij Krieltje inruilen voor een heus knutselkuiken. Supertof is dat! En zo worden de kindjes en de ouders en grootouders al een beetje voorbereid op de fantastische Canteclaer Stoet die op 21 mei 2017 terug in de straten van Deinze zal paraderen.
 

Volwassenen mogen ook meekomen

Kinderen zijn super welkom op 25 maart, maar uiteraard willen we de volwassenen ook een beetje verwennen. Zij krijgen een gratis shoppingtas bij aankoop vanaf €10 en er is ook terug de mooie fietsactie. De lente is in het land dus winkelen met de fiets lonkt! In samenwerking met Fietsen Godefroot wordt opnieuw een prachtige dames stadsfiets weggeschonken. Liefhebbers kunnen in alle winkels een registratiekaart invullen tot eind april 2017 en daarna wordt de winnaar bekend gemaakt. Meespelen is de boodschap!
Projectontwikkelaar Driespoort:  NV De Kortrijkse Toren - Hendrik De Keukeleire -
0475 34 83 68 - 09 386 15 71 - 
info@driespoort.be - www.driespoort.be
Pers en communicatie Driespoort:  Yannic Demeyer -
0497 48 06 57 - 
yannic.demeyer@zalm.biz - www.zalm.biz

Afmelden van de nieuwsbrief    Uw gegevens aanpassen