Copy
Alles voor de start van een nieuw schooljaar en weg met de zomerkilootjes!
Bekijk deze nieuwsbrief online
 

A-L-L-E-S vind je bij Driespoort Shopping Deinze voor de start van een nieuw schooljaar

Terug naar school gaan is zoveel leuker met nieuwe spullen! Van schoolmappen tot boekentassen tot bureaulampen tot nieuwe schoenen en outfits: alles is aanwezig op Driespoort Shopping Deinze. Atita Papierwaren is speciaal vandaag tot en met donderdag 7 september langer open; tot 19u. Hou je schoollijstje bij de hand, parkeer rustig of kom met de fiets, geniet van het grote aanbod en geniet van een terrasje: comfortabeler kan het niet worden.
 

W-E-G met de extra zomer kilootjes!

De zomer is bijna voorbij dus het is hoog tijd om die gin tonics, tapa's en bbq's eraf te trainen en 2017 opnieuw met een goed gevoel in te zetten. Met Oxygen Fitness ben je zeker van een persoonlijke aanpak, cardio toestellen met persoonlijke televisieschermen, uitgebreide krachtzone en Synrgy voor nog meer variatie. Live groepslessen, gratis douches en lockers met sleutel behoren ook tot het all-in abonnement. Kom snel langs bij Oxygen Fitness Deinze en geniet nu van jouw exclusieve korting: 3 maand gratis + €30 korting!.
 

S-W-I-N-G-E-N-D-E start voor Twist&Mix Concept Store

Midden augustus is de mode en lifestyle hotspot Twist&Mix Concept Store geopend in Driespoort Shopping Deinze. Een echte belevingswinkel met een groot gamma aan al wat hip en trendy is. Een eerste glimp van de stijlvolle kleding, accessoires, sfeerboeken en lifestyle, exclusieve accessoires, gins en wijnen en de Originailz nagelstudio gemist? Bekijk het hier. En nog op zoek naar een leuk ideetje voor een avond met vrienden of vriendinnen? Reserveer een exclusieve avondshopping of gin tasting! Be welcome and feel free!
 

C-Y-C-L-O evenement op Driespoort Shopping Deinze

Op zaterdag 20 augustus 2016 was de koers van ons! Die dag startten 140 knappe belofterenners van op Driespoort richting Herzele! De Ronde van Oost-Vlaanderen. Nog nooit eerder is een koers gestart van op een shopping center! Typisch toch wel voor Driespoort Shopping Deinze. De ruime parking, de wandelboulevard en de gemoedelijke sfeer lenen zich tot een mix van activiteiten. Driespoort Shopping, waar shoppers, bezoekers en collega’s zich goed voelen. Geniet van dit beeldverslag en voel je altijd welkom.
Projectontwikkelaar Driespoort:  NV De Kortrijkse Toren - Hendrik De Keukeleire -
0475 34 83 68 - 09 386 15 71 - 
info@driespoort.be - www.driespoort.be
Pers en communicatie Driespoort:  Yannic Demeyer -
0497 48 06 57 - 
yannic.demeyer@zalm.biz - www.zalm.biz

Afmelden van de nieuwsbrief    Uw gegevens aanpassen