Copy
Nieuwsbrief Jong Goud 050 januari 2015
Bekijk deze nieuwsbrief in je browser

Workshops

We zijn met de Jong Goud Academy hard aan het werk met het ontwikkelen van workshops, de eersten staan inmiddels gepland!


Tijdens de Jong Goud Rewards hebben we de beloning voor het vrijwilligerswerk dat jullie doen uitgedeeld. Een pas waarmee jullie een jaar lang mee kunnen doen aan workshops.We hebben inmiddels genoeg tijd gehad om de eerste workshops op te zetten! Je kunt je aanmelden via http://jonggoud050.nl/category/agenda/workshops/. Hieronder vind je een korte uitleg van de workshops die we in de planning hebben.

Vrijwilligerswerk met mensen
Op dinsdag 17 februari gaan we aan de slag met jongeren die vrijwilligerswerk doen met mensen. Contact hierin kan soms best lastig zijn, want hoe ga je om met dit persoonlijke contact? Waar leg je je grenzen en wanneer kun je het juist wat dichterbij laten komen?

In deze workshop gaan we dan ook bezig met verschillende onderwerpen. Zo gaan we aan de slag met hoe je een band opbouwt met een cliënt, hoe je je professioneel opstelt in dit contact en op wat voor manier je hierin je eigen stijl de ruimte in kan geven. Maar ook het uitwisselen van tips en trucs met andere vrijwilligers, eigen situaties bespreken en als het nodig is oefenen met lastige situaties.

DJ'en
Voor de jongeren die altijd al wilden leren DJ'en organiseren we vrijdag 20 februari een workshop DJ bij SCN! Vol met tips en trucs voor de beginnende DJ.

 
Doe mee!
Dit is hem, de workshop pas! Als je bij de Rewards aanwezig was heb je hem waarschijnlijk al thuis liggen. Maar mocht dit niet zo zijn, je kunt hem iedere donderdag middag ophalen bij Jimmy's! Heb je zelf nog ideeën over workshops? Stuur ons dan even een berichtje!
Agenda
Kortom we hebben weer genoeg in de planning de komende tijd! Nog even voor de duidelijkheid:


17/2 - Workshop vrijwilligerswerk met mensen

21/2 - Workshop DJ

20/3 - NLDOET

25/3 - Workshop eten met de burgemeester

14/4 - Workshop professional skills

Wil je meedoen of meer informatie check dan even onze site!
Copyright © 2014 Jong Goud 050, All rights reserved                                                                   www.jonggoud050.nl