Copy
CD junioren nieuwsbrief november 2014
Open deze e-mail in je browser
Hoi allemaal,

Het winterseizoen is inmiddels van start gegaan. Deze maand vinden de eerste indoor- en crosswedstrijden plaats, waar al wat NEA CD’s voor ingeschreven hebben. Leuk dat jullie mee doen.
We zetten alles voor de komende tijd nog even voor jullie op een rijtje.

Kerstvakantie
Het is natuurlijk nog niet zo ver, maar we geven vast door dat er in de kerstvakantie geen algemene trainingen zijn.

Jassen/tassen
We willen jullie vragen je jassen en tassen in de daarvoor bestemde kleedkamers te hangen. Vooral op vrijdag is het erg vol en druk in de kantine, omdat er voor de junioren eerst nog pupillentraining is en de kantine dan vol pupillenouders zit. Alvast bedankt!
 
Crosscompetitie
Eind deze maand vindt de 1e crosscompetitie wedstrijd plaats, namelijk 29 november in Anna Paulona. Je kunt je nog steeds opgeven via ons wedstrijdsecretariaat uitwedstrijden. Vermeld altijd je naam, categorie en licentienummer.
De 2 volgende cross competitiewestrijden zijn op:
10 januari – av Castricum, Castricum
7 februari – Aro ’88, Obdam

                                                          
Crosstraining
9 November is de crosstraining begonnen. De trainingen vinden plaats in het parkje bij het Trimpad (achter de schaatsbaan), elke zondag van 11.00-12.00 uur m.u.v. zondag 7 december,  11 januari en 8 februari.
 
Purmerbosmarathon
Op zondag 7 december organiseert NEA de Purmerbosmarathon. De afstanden zijn o.a. 1,5 km en 4 km. Inschrijven kan ter plaatse.
 
Indoorwedstrijden
De komende tijd kun je weer aan verschillende indoorwedstrijden meedoen. We hebben de wedstrijden t/m januari voor je op een rijtje gezet:
Zaterdag 22 november – indoor – Ilion Zoetermeer
Zondag 7 december – indoor - Phanos in de Ookmeerhal Amsterdam **
Zaterdag 13 december – Triple IT indoorgala – av Hylas in het Sportpaleis Alkmaar
Zaterdag 20 december – indoor – Ilion Zoetermeer
Zaterdag 17 januari – indoor D spelen – Omnisport Apeldoorn (officieuze NK voor D junioren) *
Zondag 18 janauri – indoor C spelen – Omnisport Apeldoorn (officieuze NK voor D junioren) *
Zaterdag 31 januari – winterindoor – Hellas in Galgenwaard Utrecht
 
*     Inschrijven voor deze wedstrijd gaat via www.indoorapeldoorn.nl en gaat 1 december van start. Let op: je moet je pr op het betreffende onderdeel invullen, incl. de website waar de uitslag van die prestatie staat.

** inschrijven gaat via atletiek.nu.
 
Inschrijven voor de overige wedstrijden gaat via wedstrijdsecretariaat-uit@avnea.nl. Vergeet niet je naam, categorie, licentienummer en onderdelen op te geven.
 
Hou er bij sommige wedstrijden rekening met het volgende: VOL=VOL. Schrijf dus om teleurstellingen te voorkomen op tijd in.


Zomercompetitie
De data voor de zomercompetitie zijn bekend: 18 april, 30 mei en 20 juni. En in januari moeten het aantal teams voor de zomercompetitie al worden opgeven. Vorig jaar hadden we een goede deelname met 6 CD teams en natuurlijk hopen we dat we ook dit jaar weer met minimaal 6 teams aan de start staan.
Zoals al eerder uitgelegd, bij de CD competitiewedstijden wordt de indeling voor onderdelen gemaakt door de trainers. Je kunt hierbij dus niet zelf je onderdelen kiezen, maar je mag wel twee voorkeursonderdelen opgeven. Daar proberen de trainers met de indeling zoveel mogelijk rekening mee te houden.
Wil je meedoen aan de competitie, stuur dan zo snel mogelijk, maar voor 1 januari, een mail naar de CD commissie.

 
Trainingsweekend 2015
Zoals al aangekondigd in een aparte mail, gaan we ook in 2015 weer op trainingsweekend en wel van vrijdag 20 t/m zondag 22 maart.
Wil je ook mee op dit gezellig en sportieve weekend. Geef je dan op via de mail bij de CD commissie. Geef dan meteen ook op of je voedselallergieën hebt of vegetariër bent. Ook willen we graag weten welke vaders/moeders willen rijden naar en van de locatie (ongeveer een uur rijden).
 
NEA social media
Ben je al lid van onze Twitter en Facebook account?
Twitter : @av_NEA ( #neajunioren )
Facebook : AV NEA Volharding
 
E-mail adressen junioren
We willen ook graag de e-mail adressen van de junioren zelf verzamelen, zodat niet alleen de ouders maar ook de atleten de nieuwsbrieven ontvangen. Het e-mail adres kan gestuurd worden naar cd@avnea.nl.
 
CD Commissie
We kunnen altijd enthousiaste ouders gebruiken die willen meedenken en -helpen om het voor de junioren niet altijd alleen op sportief gebied, maar ook op sociaal gebied naar de zin te maken. Heb je zin om je als ouder aan te sluiten bij de CD commissie, laat het ons dan weten via cd@avnea.nl.  
 
Kantinedienst
Op de maandagavond trainingen vinden we het prettig als de kantine bemand wordt; 1 x in de 2 weken. Voor de oneven week zoeken we dus een vader of moeder die een uurtje achter de bar wil staan. Je kunt opgeven voor een bardienst via cd@avnea.nl.
 
Overige vrijwilligerstaken
  • Juryleden voor baanwedstrijden. Voor meer informatie kun je contact opnemen met de jury coördinator via juco@avnea.nl.
  • Trainers, pupillen en junioren. Een eventuele trainersopleiding wordt door NEA vergoed. Je kunt je opgeven bij pupco@avnea.nl (voor pupillen) of junco@avnea.nl (voor junioren).
  • Materiaal-/accomodatiebeheerder. Opgeven kan via tc@avnea.nl.
  • Bestuurslid. Volgens het aftreedschema zal er elk jaar een huidig bestuurslid aftreden en is dus een nieuw bestuurslid nodig. Wil je meer informatie over een bestuurslid ‘functie’, neem dan contact op met secretaris@avnea.nl.
Dat was het weer voor nu. Voor vragen kun je altijd bij ons terecht via e-mail of ‘live’ op de baan.

Sportieve groet,
CD Commissie
 
Copyright © 2014 AV NEA Volharding, All rights reserved.


Email Marketing Powered by Mailchimp