Copy
Bestil adventsrejsen til London og Oxford nu 
Det er for tidligt at bestille adventsrejsen nu, tænker du måske... Og ja, du har til dels ret - der er ikke megen julestemning at spore, når vi betragter det triste, regnfulde efterårsvejr eller tager på shopping i disse dage. Men hvis du vil være sikker på en plads på vores eftertragtede London - Oxford adventsrejse, bør du nu alligevel forsøge at lede tankerne hen på julemåneden. Farverne, duften af julekrydderier, de mørke eftermiddage, levende lys, butikkernes smukt dekorerede vinduer, den farverige julepynt. Ja, hele julestemningen - alt det vil møde dig på adventsrejsen.

Og ikke nok med det. Du vil samtidig opleve den engelske kirkes vidunderlige musik og et godt rejsefælleskab, ledsaget af vores erfarne rejseleder Mogens Hansen, som har været rejseleder på adventsrejsen i mange år. I programmet er indlagt to musikgudstjenester i henholdsvis Westminster Abbey og St. Paul's Cathedral, hvor drengekor, orgelspil og kirkerum går op i en højere enhed. Turen afsluttes med besøg på Windsor Castle, hvor flere af landets regenter ligger begravet. 

Se det fulde program for adventsrejsen her  
Enestående vandretur ved Meteora-klosterne i Grækenland
Ud over den danske rejseleder Flemming Rishøj, som er med på hele rejsen, er duftene, de vilde blomster og farvespillene i buske, træer og klipper, ja sågar i de gamle, smukke teglsten, dine faste følgesvende på denne rejse. Men det stopper ikke her - vores danske guide, der er bosiddende i Grækenland, vil ledsage gruppen og formidle den spændende historie om Meteora-klostrene, kulturen og områdets mange smukke steder.

Rejsen afsluttes med et besøg i den græske hovedstad Athen. Her vil du have lejlighed til at opleve det imponerende Akropolis fra den græske storhedstid, det mindre kendte Areopagos, hvor Paulus holdte sin berømte tale, og det nye museum i Athen. Der er indlagt en dag uden fast program, så du har mulighed for at opleve nogle af byens seværdigheder på egen hånd eller vælge at følges med rejselederen rundt i byen.

Læs mere om vandreturen ved Meteora-klostrene her
Israel for alle - tag med på den rigtige rejse 
Vores brede udvalg af rejser til Israel, kan måske gøre dig i tvivl om, hvilken en af rejserne du skal vælge. Det har vi heldigvis vores rejsekonsulenter til at hjælpe dig med at beslutte. Og du er altid velkommen til at kontakte dem for et godt råd! Er du mest til den fleksible rejseform, så er der mulighed for at få skræddersyet en rejse, der matcher netop dette ønske. Og tiltaler det dig mere at rejse med dansk rejseleder, har du flere muligheder at vælge imellem. Se bare her...

Rejser med dansk rejseleder
Er du klar til at tage af sted allerede her i efteråret, så tag et kik på Den klassiske rundrejse med afrejse den 8. november.

Rejser for hele familien: Familie-rejse 7. februar 2015 (afrejse fra Billund), Familie-rejse 10. oktober 2015 eller Familie-rejse 11. oktober 2015 (afrejse fra Billund).

Oplev påsken i Israel: Påskerejse til det bibelske land 30. marts 2015

Klassisk rundrejse i 2015: Klassisk rundrejse 9. maj 2015 eller Klassisk rundrejse 4. juli 2015.

Pilgrimsrejse i Israel: Pilgrimsrejse i Israel 1. maj 2015 
Knud Strandbæk havde altid ønsket at se Israel 
'Vi havde store forventninger og de blev fuldt ud indfriet', fortæller Knud Strandbæk.

Læs mere om Strandbæks oplevelser i Israel

Rejser med rejseleder

Rejser på egen hånd

Rejser med engelsk guide

Volontørrejser

Share
+1
Forward
Share
Copyright © 2014 Unitas Rejser. All rights reserved.


Afmeld dette nyhedsbrev    Opdater mine informationer