Copy
Flyv på Raptim-billet med Brussels Airlines på København - Bruxelles
Unitas Rejser har nu mulighed for også at tilbyde dig den fleksible Raptim-billet, når du som repræsentant for en kirkelig- eller humanitær organisation skal til Bruxelles. Ud over at du kan medtage ekstra bagage, kan du nøjes med at købe enkeltbilletter og dermed opnå den maksimale fleksibilitet. Og husk - du kan altid ændre datoen for ud- og/eller hjemrejsen uden omkostninger. Din rejsekonsulent vil samtidig bestræbe sig på at finde en alternativ afrejse, der matcher dine ønsker til både pris og afrejsetidspunkt.

TIP! Rejsen kan også begynde i Bruxelles og kan dermed ofte bruges af samarbejdspartnere, der skal til møde hos jer i Danmark. Forhør dig i hvert tilfælde om muligheden hos din rejsekonsulent.

Læs om dine mange fordele ved at rejse på Raptim-billet
Velkommen til junior-rejsekonsulent Bianca Faurbye
Medio september kunne vi byde velkommen til vores nye junior-rejsekonsulent Bianca Faurbye. Bianca er 27 år, har mange års erfaring som sælger og sætter en ære i at hjælpe sine kunder til at få den bedste oplevelse. 

Vores Raptim-afdeling består derfor nu af rejsekonsulenterne Kim Thordahl, Morten Petersen, Erik Adeltoft, juniorrejse-konsulent Bianca Faurbye samt afdelingschef Jacob Jensen. Tag kontakt til afdelingen på 8723 1230.

Læs mere om Bianca og de øvrige medarbejdere
Flyv på Raptim-billet med alle luftfartselskaberne i Lufthansa-gruppen
Vi kan med fordel undersøge muligheden for en Raptim-billet til dig, når din destination beflyves af et af flyselskaberne i Lufthansa-gruppen (Lufthansa, Brussels Airlines, Austrian, Swiss, United og Air Canada).

Bliver du pludselig nødt til at ændre din ud- og/eller hjemrejse, så tager du blot kontakt til din rejsekonsulent. Selve ændringen af flybilletten foretager vi uden omkostninger for dig, og vi bestræber os på at finde en alternativ rejse, som matcher dine ønsker til såvel pris som afrejsetidspunkt.
Vi føler os værdsat som kunde 
"Ligegyldigt hvem vi ringer til af Unitas Rejsers medarbejdere, møder vi et professionelt team, som er klar til at hjælpe i enhver situation", fortæller Hanne Lyngsø-Dahl, HR-support hos Røde Kors i Danmark.

Læs mere om Røde Kors og andre kunders oplevelser

Raptim Fordele

Raptim Online

Raptim Services

Kundecases

Share
+1
Forward
Share
Copyright © 2014 Unitas Rejser. All rights reserved.


Afmeld dette nyhedsbrev    Opdater mine informationer