Copy
Husk Raptim-brevet og undgå problemer
En Raptim-billet giver dig adgang til en lang række fordele fx større fleksibilitet, konkurrencedygtige priser og øget mulighed for refundering. Denne billettype fordrer, at du kan fremvise dokumentation på, at du rejser for en organisation, hvis du bliver bedt herom i forbindelse med check-in eller boarding. 

Du skal altså være opmærksom på den mulige kontrol af Raptim-brevene, og vi vil i samme forbindelse nævne, at vores rejsekonsulenter desværre ikke har mulighed for at stille noget op, hvis du bliver afvist på grund af manglende dokumentation - udover naturligvis at hjælpe dig med reservation af en ny og dyrere flybillet.

Få mere information om Raptim-fordelene
Nye regler for indrejse i Canada 
De canadiske myndigheder oplyser, at alle flyrejsende til Canada pr. 15. marts 2016 skal søge om elektronisk forhåndsgodkendelse, eTA. Dette kommer også til at gælde for danske rejsende, der ellers indtil nu har kunnet rejse visumfrit til landet. Den elektroniske forhåndsgodkendelse kommer til koste CAD 7 pr. eTa. Den er gyldig i op til fem år medmindre den rejsende får nyt pas, den rejsende ansøger om en ny eTa inden udløb af den gamle eller hvis en eTa-myndighed annullerer godkendelsen.

Læs mere om Canadas pas og visumregler 
Vaccinationer forud for rejsen til Vestafrika
Skal rejsen gå til Vestafrika, kan det være rart, i god tid, at have kendskab til de sygdomme og vaccinationer, som man bør forholde sig til - i særdeleshed hvis du skal rejse til lande som Ghana, Nigeria, Mali, Liberia eller Sierra Leone, da der anbefales en del vaccinationer hertil, afhængig af hvor lang tid, du skal opholde dig i det enkelte land.

Særlige tilbud til virksomheder og organisationer 
Er du i en organisation, hvor medarbejdere eller frivillige ofte rejser og har brug for vaccinationer eksempelvis i forbindelse med nødhjælpsarbejde, kan I gøre brug af Danske Lægers Vaccinations Service’s vaccinationsordninger. De tilbyder blandt andet at køre ud til jer og gennemføre vaccinationerne, eller I har mulighed for at booke gruppevaccinationer på en af klinikkerne, hvor I har mulighed for at komme udenfor de normale åbningstider. Derudover er det muligt at lave individuelle aftaler for medarbejdere, som rejser særligt meget. 

Læs mere om Vestafrikas sygdommme, vaccinationer og Danske Lægers Vaccinations Service

 
Direktørens nytårshilsen 2015
Unitas Rejsers direktør, Morten L. Damgaard, ønskede kunder, samarbejdspartnere og gode venner af huset rigtig godt nytår.
Hør eller læs 'Direktørens nytårshilsen 2015'

Raptim Fordele

Raptim Online

Raptim Services

Kundecases

Share
+1
Forward
Share
Copyright © 2016 Unitas Rejser. All rights reserved.


Afmeld dette nyhedsbrev    Opdater mine informationer