Copy
Skolerejser og studieture med fagligt indhold | Unitas Rejser. Se e-mailen i din browser
Få skituren for 2017 på plads, mens I har frit valg
Netop i disse uger og måneder sender vi bus efter bus af sted sydpå og nordpå - pakket med skitøj, mad i store mængder og ikke mindst forventningsfulde elever. Og samtidig ringer telefonerne med forespørgsler på næste års skiture, da mange skoler har fundet ud af, at det er smart at bestille allerede nu... "Så har vi jo stadig frit valg", lyder det fra en af vores mangeårige kunder. Og det har han fuldstændig ret i... der er som oftest mulighed for at genbestille favorit-hotellet eller benytte lejligheden til at prøve et nyt rejsemål på nuværende tidspunkt.

Tre af vores medarbejdere -
Anders, Kim og Klaus - sætter i aften kursen mod Italien og Østrig for at lave aftaler med nuværende og nye samarbejdspartnere, så hvis du ringer 8723 1245 i næste uge, har du mulighed for at få information om vores nyheder for 2017.

Læs mere om skiture til Østrig, Italien, Tyskland, Tjekkiet, Norge og Sverige

 
Sverige: Nyt fællesrum i Tandådalen!
Det er med stor begejstring, at vi kan åbne dørene til vores nye fællesrum i Tandådalen i Sverige. En nyhed, som mange skoler, der tidligere har været på skitur i området, vil byde velkommen. Det nye, hyggelige lokale har højt til loftet og er indrettet med borde og bænke til ca. 150 personer samt mikroovne. Lokalet ligger nær supermarkedet og dermed ikke langt fra Trollbäcken hytterne, som skolerne typisk bor i. Vores grupper kan gratis benytte lokalet i dagtimerne og har mulighed for at reservere det på forhånd til brug et par timer om aftenen.

Få mere information om skitur til Tandådalen og Hundfjellet i Sälen

Læs om 10. Aabenraa's erfaringer med skiture til Sälen
 
Kort køreafstand: Tag på actiontur i Winterberg eller Harzen
Både Winterberg og Harzen ligger i nem og bekvem køreafstand, så I kan nøjes med at rejse på hverdage og alligevel have 3-4 dage med aktiviteter på skolerejsen. 

Den hyggelige by Winterberg, kun 500 km fra den dansk-tyske grænse, byder på et væld af aktiviteter, fx sommerbob, mountainbike, Rope park, svømmehal, Panorama-bro, segwaytur med guide og et utal af vandreruter. Fra vores hostel er der kun 300 meter til actionparken, hvor langt størstedelen af aktiviteterne er beliggende. Læs mere om  actiontur i Winterberg

Efter blot 420 km fra den dansk-tyske grænse ankommer I til Harzen - et velegnet rejsemål for en aktiv skolerejse med action og friluftsliv, som udfordrer og styrker sammenholdet imellem eleverne: Klatring, mountainbike, kano, sommerbob, vandring og meget mere. Desuden er det oplagt at besøge heksepladsen på Bloksbjerg, sølvminerne, drypstenshulerne, KZ-lejren Mittelbau-Dora og de smukke middelalderbyer i områet. Få inspiration til actiontur i Harzen
Direktørens nytårshilsen 2015
Unitas Rejsers direktør, Morten L. Damgaard, ønskede kunder, samarbejdspartnere og gode venner af huset rigtig godt nytår.
Hør eller læs 'Direktørens nytårshilsen 2015'

Storby

Action og friluft

Ski

Studieture

Share
+1
Forward
Share
Copyright © 2016 Unitas Rejser. All rights reserved.


Afmeld dette nyhedsbrev    Opdater mine informationer