Copy
NYHED: Specialrejse for vin- og naturelskere 
Tag med Ludovic Riauté fra Vinspecialisten i Silkeborg, når han den 5. november rejser til Sydafrika for at besøge udvalgte vingårde, smage på de lokale vine og opleve den enestående natur omkring Cape Town. 


Ludovic Riauté er født i Frankrig og begyndte som 16-årig på sommelier-skolen. Han har efterfølgende arbejdet som vintjener på adskillige Michelin-restauranter og som privat vintjener hos den franske forsvarsminister. Derudover har Ludovic været indehaver af flere velrenommerede restauranter. Få mere information om Ludovic Riauté.

Ud over at opleve et landskab bestående af bjerge, bløde bakker, grønne dale og vidtstrakte vinmarker og frugtplantager i det sydafrikanske vinland, får du også lejlighed til at opleve havnebyen Hermanus. Byen er kendt som Sydafrikas hvalby nr. 1, da de enorme pukkelhvaler ynder at komme helt ind til kysten lige netop her. Der også indlagt en tur til Cape Peninsula, den 100 km lange landstrimmel der strækker sig fra Cape Town ned til det berømt Cape of Good Hope og Cape Point. I godt vejr kan man være heldig at se delfiner boltre sig i havet. Undervejs gør vi stop ved Boulders Beach og får mulighed for at besøge den store pingvinkoloni. 

Se hele programmet, priser og praktiske oplysninger for Sydafrika-vinrejsen.

Oplev Jordan med privat chauffør - uden at det koster en formue
På denne rejse i Jordan kommer du rundt til mange unikke steder. Den første oplevelse er oldtidsbyen Jerash i det nordlige Jordan - en af de bedst bevarede byer fra det romerske imperium. Dernæst er det byen Um Qais, der skal have et visit, og Jordans hovedstad Amman er et must. I Amman er både historiske mindesmærker og charmrende markeder blandet med moderne butikker og hyggeligt caféliv. Programmet inkluderer også ture til nogle af de gamle ørken-slotte, det smukke ørkenområde Wadi Rum og naturligvis til Den Rosenrøde By, Petra. Oldtidshovedstaden Petra er på UNESCOs Verdensarvsliste og er måske endda rejsens højdepunkt.

Med en engelsktalende chaufførguide i egen bil, kan du selv bestemme farten og kan drage fordel af guidens lokalkendskab.
Læs mere om oplevelser i Jordan.

Unitas Rejser søger en elev
Vi søger pr. 1. september en elev til vores Raptim-afdeling. 
Læs mere om elevpladsen 

Rejser med rejseleder

Rejser på egen hånd

Rejser med engelsk guide

Volontørrejser

Share
+1
Forward
Share
Copyright © 2014 Unitas Rejser. All rights reserved.


Afmeld dette nyhedsbrev    Opdater mine informationer