Copy
Thailands mystik og landlig idyl
En gennemsnitstemperatur på 25 - 30 grader, billigt rejseland, velduftende gadekøkkener, glitrende templer og naturskønne oplevelser. Kan det ikke fremkalde rejselysten hos de fleste af os? Og måske endda helt uden besvær, når du kigger ud af vinduet i dag?

Men du får langt mere end det, når du tager på rundrejse i Thailand. Du bliver modtaget med åbne arme af den mest imødekommende befolkning, mærker gæstfriheden og introduceres til en ganske anderledes og farverig kultur. Med danske rejseledere under opholdet får du både tryghed og vished for et veltilrettelagt program. Vores 14 dages rundrejse begynder med selve nerven i det thailandske samfund, den buddhistiske tro - du får nemlig chancen for at beundre de tre vigtigste templer i millionbyen Bangkok. Fra storbyen sejler vi mod nord til ruinbyen Ayutthaya, og som perler på en snor, venter de mest underfundige oplevelser dig i det nordlige Thailand. Er du også til sol og strand? Så er det helt oplagt at forlænge opholdet med 5 dage i Hua Hin på det velbeliggende strandresort Anantara Hua Hin Resort & Spa kun 3 timers kørsel syd for Bangkok.

Læs det fulde program her.

 
På Caminoen var det hele lidt mere afslappende
'Det bedste ved turen har været, at vi bare kunne gå alene af sted og vide, hvad vi skulle hver dag. Vi har været på mange rundrejser sammen i vores liv og havde egentlig sagt til hinanden, at vi ikke gad på flere. Men på Caminoen var det hele lidt mere afslappende, og vi skulle ikke være fine på noget tidspunkt og var ikke afhængige af andre end os selv. Vi kunne sagtens finde på at gøre det igen, selvom vi jo ikke ligefrem bliver yngre med årene', fortæller Lisbeth og Poul Jensen efter at være kommet hjem fra deres vandring på Caminoen.

Læs hele Lisbeth og Pouls Jensens rejseberetning.
René Førgaard sidder nu klar til at hjælpe dig
Den 1. oktober mødte René op hos os her i Silkeborg med en enormt kuffert - fuld af erfaringer fra rejsebranchen. René har gennem årene hjulpet kunder med stort set alle typer rejser indenfor grupperejser. Storbyrejser til utallige byer, skirejser til udvalgte destinationer, marathon-rejser til Den kinesiske mur og New York, ferierejser for hele familien (flere generationer), fodboldrejser med bus og fly samt rejser for de grupper, der har valgt at have sit eget charterfly. Så tag en snak med René, hvis du ønsker en helt særlig vinkel på din næste grupperejse.

Læs mere om René og vores øvrige medarbejdere.
Metri Raheb kommer til København og Århus om få dage
Præst og leder af den lutherske kirke i Betlehem på Vestbredden kommer til København og Århus hhv. torsdag den 23. og fredag den 24. oktober.

På baggrund af sin nye bog 'Faith and the Empire' kommer Mitri Raheb til Danmark for at holde oplæg og drøfte bogens tema. Arrangementerne er gratis og alle er velkomne.

Få mere information om steder og tidspunkter

 

Rejser med rejseleder

På egen hånd

Rejser med engelsk guide

Volontørrejser

Share
+1
Forward
Share
Copyright © 2014 Unitas Rejser. All rights reserved.


Afmeld dette nyhedsbrev    Opdater mine informationer