Copy
Skolerejser og studieture med fagligt indhold | Unitas Rejser. Se e-mailen i din browser
SKI-NYHED: Haukelifjell i Norge
Med den korte rejsetid fra Danmark er Haukelifjell Skisenter en oplagt destination for skolens skitur. I vil opleve en uspoleret perle, som er snesikker og har gode skiforhold. Der er store områder til jer, der ønsker at køre offpiste og dybsne under kontrollerede forhold. Med mere end 70 km præparerede langrendsløjper er der også gode mulighed for en udflugt på langrendsskiene - både nede i dalen og ud over Hardangervidderne.

De tre gode grunde til at vælge Haukelifjell
• Ski in/ski out til både langrend og alpin
• Varieret alpinterræn med udfordringer på alle niveauer
• Trygt og overskueligt – I bliver ikke væk fra hinanden

Få mere information, priseksempel og programforslag på skituren til Haukelifjell
Tillykke til Hammerum Efterskole
Stort tillykke til Hammerum Efterskole, som har vundet vores billed- og videokonkurrence og præmien på kr. 3.000.

Læs mere og se videoen fra skituren i Trysil
Har I endnu ikke bestilt efterårets studietur?
Vi oplever stadig, at skoler kontakter os angående studieturen i efteråret. Er det for sent at bestille nu? Svaret er 'Nej'... Vi sidder klar til at hjælpe jer med masser af forslag til rejsemål og programindhold - afhængig af hvilken faglig vinkel I ønsker.

Er der fokus på historie, kunne turen fx gå til
Normandiet og Paris eller Berlin, Dresden og Prag. Er vinklen kultur, kunne Lombardiet eller Toscana være et godt bud - I Toscana kan eleverne følge driften på en vingård, lære at bage italiensk pizza og besøge Leonardo da Vinci museet, som på levende vis beskriver og viser kunstnerens fascinerende bedrifter. Skal der mere fart over feltet med adventure og friluftsaktiviteter, sidder vi også inde med forslag til dette, afhængig af jeres ønsker til rejsetid og programindhold. Vi skræddersyr grupperejsen fra gang til gang, så du får præcis det program, der passer dig og jeres behov.

Se et udsnit af programforslag til studieturen
Mød os på Skolemessen i Århus 13. og 14. april
Så er der kun to dage til dørene slås op på Skolemessen i Århus. Mød vores rejsekonsulent Anders Bloch på stand nr. 200 (i Arkaden) og få en snak om jeres næste skolerejse. HUSK at få en GRATIS håndbog om skolerejser.

Planlæg din dag - læs om foredrag, formiddagskurser og program for 'Den røde stol'
Tjen penge til skolerejsen
Mangler I et tilskud til skolerejsen? Tilmeld din klasse i dag og deltag i Børnehjælpsdagens Lillebror Lotteri, hvor I samtidig støtter anbragte børn og unge i Danmark. Salgsperioden af lodsedler løber frem til 16. maj 2016.

Læs hvordan I kan tjene penge til skolerejsen

Storby

Action og friluft

Ski

Studieture

Share
+1
Forward
Share
Copyright © 2016 Unitas Rejser. All rights reserved.


Afmeld dette nyhedsbrev    Opdater mine informationer