Copy
Skolerejser og studieture med fagligt indhold | Unitas Rejser. Klik her og se mailen i din browser
Direktørens julehilsen 2016
Unitas Rejsers direktør, Morten L. Damgaard, ser tilbage på et begivenhedsrigt år:
"Vi mærker en stor kundeloyalitet og vækst i alle vores forretningsområder. Vi oplever, at kunderne henviser nye kunder til os. Det betyder utroligt meget. Så tusind tak for det! Det skyldes helt sikkert verdens bedste medarbejdere. Vi er tæt på, verden rundt".


Læs eller hør hele direktørens julehilsen

 
Spar penge på 2018-skituren: Rejs på Flex'n Ski pris
I opnår en stor besparelse på jeres skolerejse, hvis I er fleksible i forhold til rejsedatoer. Jo bedre vi kan udnytte busserne og hotellerne, desto bedre priser får I. Dette er muligt på destinationer, hvor busserne ikke skal bruges under opholdet, og det gælder for flere steder i Østrig samt Lichtenstein.

Læs mere om Flex'n Ski fordelene
 
Nye skolerelevante aktiviteter i Cambodia og USA  
I begyndelsen af det nye år kan vi tilbyde spritnye idéer til skole-relevante oplevelser i Cambodia og USA. Rejsekonsulent Lone Jørgensen drager til Cambodia sammen med KFUM og KFUK for at tage det første spadestik til et spændende samarbejde.

Produktudvikler Camilla Poulsen sætter kursen mod vest for at gennemsøge det østlige USA for nye aktiviteter, som danske skoler efterspørger. Er du i New York i uge 6, så kig efter lyshårede Camilla, der serverer suppe til New Yorks hjemløse, enlige og fattige - i en af kirkerne i Chelsea området på Manhattan. Mere kan vi ikke røbe i øjeblikket...


Se rejseforslag til USA
 
Billig skitur til Axamer Lizum
Savner du suset og fornemmelsen af fart under skiene? Og vil du gerne billigt på ski? Så har du chancen i uge 3, 2017.

Få 4 dage på ski i østrigske Axamer Lizum, hvor du bor midt i skiområdet på Hotel Olympia - lige ved liften og pisten! Tag din kæreste, ægtefælle, børn, børnebørn med - eller trænger din lokale idrætsklub måske til et godt tilbud? Turen er åben for alle, som er klar på en frisk skitur sydpå.


Se program og priser

Storby

Adventure og friluft

Ski

Studieture

Share
+1
Forward
Share
Copyright © 2016 Unitas Rejser. All rights reserved.


Afmeld dette nyhedsbrev    Opdater mine informationer