Copy
Vi har lavet skiture til Norge, Sverige, Østrig og Tjekkiet over 20 år... nu er Tyskland på vej!
Hvad enten årets skitur skal gå mod nord eller syd, står vi klar med et godt tilbud til dig. Vi har netop været i Østrig for at besøge flere af vores samarbejdspartnere og i Tyskland for at udforske en ny skidestination. Selve stedet kan vi ikke røbe endnu, men vi kan fortælle, at der er en attraktiv køreafstand fra Danmark, det er et alpinområde med god snesikkerhed, området er godt for begyndere og let øvede - og det er helt ideelt for skoler! Måske sidder du allerede nu med en idé om, hvor det er... indenfor ca. 2 uger løfter vi sløret, og du vil kunne se rejsemålet præsenteret på vores hjemmeside.

Skituren begynder her > læs om mulighederne

 
Rejs til favorable priser i april, maj eller juni 2015 > vælg imellem action, studie og storby i Tjekkiet!   
"En super fed mountainbike-oplevelse for skolegrupper", fortæller Martin begejstret om den 70 km lange single-track rute i Tjekkiet til rejsekonsulent Niels Peter Nielsen, da han og Jika, vores mangeårige samarbejdspartnere og guider fra Spindl, for kort tid siden besøgte os her på kontoret. Jitkan og Martin har mere end 20 års erfaring med danske skolegrupper og står klar til at modtage dig og din gruppe ved ankomst til Spindl – hvad enten I skal på action- eller skitur.

På actionturen kan eleverne prøve grænser med klatring, rapelling, mountainbike, sommerbob, rafting, ridning, rope park, bridging og flere andre aktiviteter. Oplevelserne i Spindl kan fint kombineres med nogle dage i Prag, eller vi kan skræddersy en studietur med højt fagligt indhold i Berlin, Dresden og Prag. Der er stadig ledige uger her i foråret - kontakt os og få oplyst de aktuelle uger.

Se programforslag til Tjekkiet-rejsen nedenfor - ring til os for at få skæddersyet et godt tilbud!


Studietur til Berlin, Dresden og Prag
Action i Spindl
Storbyrejse til Prag
Ski i Spindl

 
Budapest - rolige Buda og dynamiske Pest
Vidste du, at der under Budapest ligger et stort grottesystem med varme, termiske bade? Træd ned i det underjordiske univers sammen med guiden og kravl/glid/vandre af sted og få en helt speciel oplevelse. Byen vrimler med spændende aktiviteter og arkitektoniske perler, indkvarteringsstederne er generelt af høj standard, og at have overnattet i husbåd på Donau er for mange elever et sjovt minde.

Skal de kulturelle seværdigheder krydres med lidt anderledes aktiviteter, kan en tur på sommerbob-banen, en ’canopy-tur’ (svævning mellem træer på kabler og iført sikkerhedsudstyr) eller en guidet ’studio tour’, hvor I oplever et film set-up indefra, fint lægges ind i programmet.


Få mere at vide om Budapests mange aktiviteter samt se programforslag
Se programforslag på alle storbyrejser
 
Barcelona > studietur med fagligt indhold og adrenalinsus  
Gaudi, Camp Nou, Sagrada Familia og Ramblaen har de fleste hørt om, men kender du klosteret Montserrat med figuren ”Den sorte Madonna”, Dali-museet i byen Figueres eller nationalparken Sierra De Guara nær den lille middelalderby Alquezar og klatremekkaet Rodellar? Her er uendelig mange interessante steder at besøge i og udenfor Barcelona – uanset om I ønsker fokus på action, kultur eller fagligt indhold.

Vi kan varmt anbefale en studierejse med kulturelle indslag i Barcelona kombineret med store natur- og adrenalinoplevelser i bjergene nordvest for Barcelona. I bjergene med udsigt til Pyrenæerne k
an I prøve kræfter med fx canyoning, grotte-klatring, Via Ferrata og rafting samt en frisk vandretur til nogle af områdets mange limstenshuler med forhistoriske hulemalerier (opført som del af verdens kulturarv af UNESCO). Det er også muligt at indlægge et besøg på en lokal olivenmølle for at opleve forløbet fra drue til olie, eller et vingårdsbesøg på områdets unikke, moderne vingård, hvor det er elektronik og satellitter, der vurderer om druerne er modne til høstning. En ganske imponerende proces!

Få inspiration til studieturen her
 
Mød os 'live' i foråret 2015
I løbet af foråret kan du møde os på Ungdomsskolernes Årsmøde, Skolemessen i Århus og Danmarks Læringsfestival i København. Læg vejen forbi vores stand og få en snak med en af rejsekonsulenterne om jeres kommende skolerejse.

Du er også altid velkommen til at kigge ind hos os på kontoret i Silkeborg, og vi lægger også gerne vejen forbi dig. En god dialog er vejen til en god rejse.

De bedste hilsner fra Skoleafdelingen

Vini, René, Niels og Klaus
Tlf: 8723 1245

 

Storby

Action og friluft

Ski

Studieture

Share
+1
Forward
Share
Copyright © 2015 Unitas Rejser. All rights reserved.


Afmeld dette nyhedsbrev    Opdater mine informationer