Copy
Skolerejser og studieture med fagligt indhold | Unitas Rejser. Se e-mailen i din browser
Få flybilletter til den mest optimale pris
Bestil flybilletterne 11 måneder før afrejse og få de mest optimale priser! ”Jooo, men på det tidspunkt kender vi jo ofte ikke alle deltagernavnene”, tænker du måske. Det betyder ikke noget - for med en gruppereservation skal vi ikke bruge navnene, før vi kommer tættere på afrejsedatoen. I skal derfor ikke betale en formue, hvis der kommer en navneændring - og vi kan sikre, at I har pladser nok.

Få en snak med en af vores rejsekonsulenter på 8723 1245 og hør mere om mulighederne - eller
læs mere om fordelene her.

Viborg Gymnasium bestilte sine flybilletter i god tid – læs om deres studietur til Ghana.
TILBUD: Studietur til Washington
Tag på den ultimative studietur til Washington – kontrasten til New Yorks skyskrabere. Washington vrimler med spændende museer, grønne områder og historiske seværdigheder. The Smithsonian Institution, som er verdens største museum og forsknings kompleks, inkluderer 19 museer og gallerier samt National Zoological Park – og langt de fleste af museerne er helt gratis at besøge. Det er derfor oplagt at lade historieundervisningen foregå ’live’ her i byen – eventuelt kombineret med nogle dage i New York.

Pris pr. person fra kr. 4.195,- for 6 dage/4 overnatninger samt flytransport t/r.

Læs mere om studieturen til Washington.
 
Unitas Rejser inviterer til Danmarks største vejfest i Silkeborg
I anledning af åbningen af den sidste etape af Silkeborgmotorvejen inviterer vi lærere, forstandere og andre ungdomsrejse-arrangører til en festlig dag i vores hjemby, Silkeborg - lørdag den 10. september 2016. Løb, hyg og få en snak med lærere fra andre skoler i Unitas-teltet, men du nyder en kold fadøl og får noget lækkert til ganen.
Du kan læse mere om arrangementet og tilmelde dig her .
TILBUD: Bestil skituren 2017 til usædvanlig god pris
Uge 2: Monte Maniva i Italien
Rejs til kun kr. 2.650 pr. person v. 50 pers. Prisen inkluderer bustransport t/r, 3 overnatninger i 8-10 personers lejligheder, 4 x morgenmad, 4 dage alpin skileje, 4 dage liftkort samt sengelinned, håndklæder og slutrengøring. Rejsen skal finde sted i perioden 9. - 16. januar 2017. Kontakt en rejsekonsulent på 8723 1245 for yderligere information om tilbuddet.

Se video og læs mere om skiområdet Monte Maniva

Uge 7: Nassfeld i Østrig
Vi har i skrivende stund 60 ledige pladser på Jugendsporthotel Leitner. Pladserne sælges for kun kr. 2.500 pr. person v. 60 personer med afrejse fra Jylland/Fyn.
Prisen inkluderer: Bustransport t/r, 3 overnatninger og 4 dages 3/4 pension.
Er I en gruppe på færre end 60 personer, så kan vi også godt hjælpe jer!
Få mere information om uge 7 tilbuddet til Nassfeld.
Samsø Ungdomsskole: Da terroren blev en del af skolerejsen
Hvad der skulle have været en interessant og lærerig afslutning på skolerejsen til Bruxelles for Samsø Ungdomsskole, blev pludselig en ganske anden, da terrorangrebene ramte EU’s hjerte tirsdag den 22. marts i år.
Læs hele artiklen.
Jubilæum: 25 års samarbejde har givet hundreder af elever indsigt i europæisk historie
For et kvart århundrede år siden kom Unitas Rejser i kontakt med Marek fra Krakow i Polen. Et ’lykketræf’, kan vi med glæde og stolthed i stemmen sige i dag. I årenes løb har Marek været en uundværlig hjælp for et utal af skoler på studietur i Krakow og Pininybjergene, som frister med alt fra besøg i koncentrationslejr og kulminebesøg til action-aktiviteter og landbrugsbesøg. Mareks filosofi er, at man skal rejse for at lære.

"Eleverne skal lære, at man i andre lande og andre kulturer lever anderledes. Jeg holder af den personlige kontakt med eleverne, når jeg er guide for skolegrupper. Vi kan godt arrangere at have en dansk guide med på turene, men jeg foretrækker, at det foregår på engelsk, så eleverne har mulighed for at lære sproget. Og så opfordrer jeg dem altid til at spise på lokale restauranter i stedet for på McDonald’s”, fortæller polske Marek.


Læs hele artiklen om Marek.
Læs mere om skolerejser til Krakow.

Storby

Adventure og friluft

Ski

Studieture

Share
+1
Forward
Share
Copyright © 2016 Unitas Rejser. All rights reserved.


Afmeld dette nyhedsbrev    Opdater mine informationer