Copy
Nieuwsbrief filmfestival Nacht van Het Witte Doek/ Cinema Het Witte Doek.
Jaargang 5, nummer 8, september  2017.
Met in deze editie: bedankt allemaal!,winnaars filmquiz, Chefs Battle, DGT, Cinema Het Witte Doek weer van start, en kaartverkoop Cinema.

 
Winnaars Filmquiz

De opdrachten van de Filmquiz, die op zondag werd gehouden, leverde af en toe gefronste wenkbrauwen op. Na een spannende strijd is de wisselbeker in andere handen overgegaan.
Gefeliciteerd team 'The usual Suspects'! Volgend jaar weer???
Enquête

Film gezien? Wij willen graag weten wat je ervan vond. Zo kunnen we de 27e editie nóg beter en mooier maken! De enquête staat op de website, als QR-code hierboven. Vul deze in en maak kans op Vriendenkaarten van de Nacht van het Witte Doek! Meerdere films gezien? Je kunt de enquête meerdere keren invullen: kleine moeite, veel plezier!

Reserveren voor Cinema vanaf nu mogelijk

Maandag 4 september start Cinema Het Witte Doek weer.

 Kaarten voor de films  kunnen vanaf nu gereserveerd worden via de website van het CCD. In samenwerking met Het Witte Doek heeft het CCD de service voor de bezoekers van de Cinema geoptimaliseerd. Vrienden van de Nacht van het Witte Doek kunnen (vanaf nu voorafgaand aan de voorstelling) bij de kassa een vriendenpas ontvangen met unieke code. Met deze code kunnen kaarten tegen gereduceerd tarief via de site besteld worden. Kaarten zijn € 6,50 en voor Vrienden van De Nacht € 5,50. Kaarten zijn ook aan de kassa verkrijgbaar. Zolang Vrienden hun unieke code niet hebben, krijgen ze de korting bij de kassa terug betaald.

 


 
 
maandag 4 september " Loving"

Cinema Het Witte Doek presenteert: "Loving".

Maandag 4 september

Gebaseerd op het waar gebeurde verhaal van Richard en Mildred Loving. Zij trouwen in 1958 in Washington DC. Terug in hun woonplaats in de staat Virginia worden zij gearresteerd en veroordeeld tot een jaar gevangenisstraf. In Virginia zijn gemengde huwelijken verboden en Richard is blank en Mildred heeft zwarte en indiaanse voorouders. Zij voeren een zware strijd om getrouwd te mogen zijn. Sobere verfilming door regisseur Nichols die dicht bij de feiten blijft. Een prachtig pleidooi voor empathie, zonder dwingende leuzen. Ruth Negga is terecht genomineerd voor een Oscar, maar ook Joel Edgerton is fenomenaal.


Nacht van het Witte Doek 2017 “klinkt” nog na.
 
In het weekend van 25/26/27 augustus hebben we samen een schitterend vervolg gegeven aan onze jubileum editie van 2016. Met 25 films op totaal 13 locaties en een gevarieerd programma hebben we rond de 4000 mensen naar het festival getrokken. Het mooie weer hielp ons, maar dat was verdiend, zullen we maar zeggen. We kijken terug op een mooie samenwerking met de Lions Deurne, Energy4all, Animato, KHD en wederom in hartelijke samenwerking met de verschillende locaties die betrokken zijn geweest bij het festival. Taste Sensation en Deurne’s Got Talent op de zondag zijn inspirerende onderdelen gebleken. En de verrassende komst van Monic Hendrickx, die zich een ware fan van De nacht toonde, was een kers op de taart. De eerste dagen na het festival hebben we veel positieve en enthousiaste reacties gekregen via Facebook, mails en telefoontjes.
Een evenement staat of valt met het enthousiasme van alle 55 (!) vrijwilligers, onze Vrienden van De Nacht en de vele bedrijven die ons financieel en materieel steunen. Daarvoor iedereen zeer hartelijk bedankt. Dit enthousiasme houden we vast voor ons volgende festival op 24/25/26 augustus 2018. De voorbereiding daarvan begint weldra met onze evaluatie-vergadering op 15 september. De festival-organisatie zal echt zijn start hebben met de traditionele filmvertoning voor Vrienden en sponsors op de laatste zondag van januari; 28 januari 2018.
 
Namens alle vrijwilligers, Willy Koppens, voorzitter Nacht van het Witte Doek
 
De man die Ove heet, trailer.
Cinema Het Witte Doek presenteert: "Een man die Ove heet".

Zondag 17 september.
De 59-jarige Ove is de knorrepot van de wijk. Enkele jaren geleden is hij afgezet als voorzitter van de vereniging van eigenaren. Hij kon dit niet verkroppen en loopt nog iedere ochtend zijn inspectieronde. Ove heeft ook een groot verdriet en plannen voor zelfmoord. Wanneer de zwangere Iraanse Parvaneh met haar gezin tegenover hem intrekt ontstaat er een onverwachte vriendschap en krijgt het leven van Ove weer kleur. Deze heerlijke komedie was in Zweden een van de best bezochte films ooit.
Winnaars "Chefs Battle"

Vertegenwoordigers van de winnaars  " Restaurant Herberghe in de Heerlyckheid", "Soeplesse" en "Beijers Groenten en Fruit "op de foto met Monic Hendrikcx. De winnaars van de "Chefs Battle" presenteerden hun succesvolle gezonde product op "Taste Sensation", Er was veel belangstelling voor de foodmarkt.
Bedankt allemaal en tot  24-25-26 augustus 2018
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Website
Website
2017 nieuwsbrief Nacht van het Witte Doek.

Reacties naar  info@nachtvanhetwittedoek.nl*unsubscribe from this list   

 


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Nacht van het Witte Doek · Stationsstraat 106 · Deurne, Noord Brabant 5751HJ · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp