Copy
Nieuwsbrief filmfestival Nacht van Het Witte Doek en Cinema Het Witte Doek
 jaargang 4; 12 november 2016.
Met: Cinemafilms: Room, Publieke Werken, Truman, incassso Vrienden van Het Witte Doek.
       Room         

Maandag 31 oktober 19.30 uur CCD 
Ierland 2015; Lenny Abrahamson

Jack (Jacob Tremblay), een energiek jongetje van vijf  wordt liefhebbend  opgevoed door zijn ‘Ma’ (Brie Larson). Net als elke goede moeder probeert Ma haar zoon op een normale manier, veilig groot te brengen. Ze overlaadt hem met warmte en liefde, speelt spelletjes met hem en leest hem verhaaltjes voor. Ze stelt alles in het werk om hem een volwaardige opvoeding te geven. Maar hun leven is allesbehalve normaal. De film is des te mooier wanneer je als kijker van tevoren zo min mogelijk weet over de verdere inhoud van de film.
Truman                
Maandag 28 november 19.30 uur CCD 
Spanje 2015; Cesc Gay

Truman is de hond van acteur en levensgenieter Julian. Julian is ongeneeslijk ziek en heeft besloten met de behandeling te stoppen. Zij vriend Thomas komt uit Canada naar Madrid om hem tot andere gedachten te brengen. Het wordt al snel duidelijk dat dat niet gaat lukken. Gedurende 4 dagen volgen wij het tweetal langs artsen, bij een voorbereidend gesprek in het uitvaartcentrum en zelfs in Amsterdam waar zij Julians zoon opzoeken. Ondertussen moeten ze ook nog adoptieouders zoeken voor Truman, Julians “2e kind”.
Een film over de manier waarop mannen hun gevoelens tonen. En over wat vrienden voor elkaar kunnen betekenen en van elkaar kunnen verdragen. Ondanks het zware thema een lichtvoetige en humorvolle film.
                             

kaartverkoop

 In de folder van de Cinema staat meld dat wij gebruik maken van het online reserveringssysteem van het Cultuurcentrum. Helaas is dat vooralsnog niet mogelijk.

Kaartjes zijn te koop aan de kassa van het Cultuurcentrum, openingstijden: http://www.ccdeurne.com/ccd/kaarten-bestellen/. Er zijn alleen kaartjes te koop voor de eerstvolgende voorstelling. Prijs per kaartje € 6,- voor Vrienden € 5,-.

De resterende kaartjes zijn voor aanvang van de film vanaf 19.00 uur aan de zaal verkrijgbaar.

Publieke werken  

Zondag 13 november 19.30 uur CCD                
NL 2015;  Joram Lürsen

Amsterdam, 1888: De getergde vioolbouwer Vedder (Gijs Scholten van Aschat) moet het veld ruimen als zijn huisje, gelegen tegenover het net opgeleverde Centraal Station van Amsterdam, moet wijken voor het geplande Victoria Hotel. Zijn overmoedige neef Anijs (Jacob Derwig), apotheker te Hoogeveen, heeft zich door ongeoorloofd medisch handelen ernstig in de nesten gewerkt en zoekt een uitweg voor zichzelf en zijn vrouw Martha, maar ook voor een groep arme turfstekers die hij een toekomst in Amerika belooft. Bevlogen beramen de twee een uiterst riskant plan om het onderste uit de kan te halen. Met tragische gevolgen. Gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Thomas Rosenboom    
Incasso

In 2013 werd het startsein gegeven voor de  Vrienden Campagne.
De organisatie van het festival wil bezoekers graag aan zich binden met deze actie.
Trouwe bezoekers wordt gevraagd om Vriend te worden voor een bedrag van 25 euro per jaar.
Twee vrienden op hetzelfde adres betalen 40 euro.

Vriend zijn heeft de volgende voordelen.
*   jaarlijks twee extra films, in januari en augustus, exclusief voor vrienden en relaties
*  een euro korting op de films die vertoond worden door Cinema Het Witte Doek
*  Ongeveer tien keer  per jaar een nieuwsbrief :   Altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen, en het programma van Cinema Het Witte Doek.

 
Heb jij je ingeschreven als Vriend van Het Witte Doek dan vindt de incasso voor het seizoen 2016/2017 op 15 november 2016 plaats.

Nog geen Vriend, geef je dan op via het aanmeldformulier op  www.nachtvanhetwittedoek.nl 
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Website
Website
2016  nieuwsbrief Nacht van het Witte Doek.

Reacties naar  info@nachtvanhetwittedoek.nl*unsubscribe from this list   

 


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Nacht van het Witte Doek · Stationsstraat 106 · Deurne, VT 5751 HJ · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp