Copy
lees hier het laatste nieuws over de yogalessen van Nicole Dirkx.
View this email in your browser
Lieve mensen,
Het is bijna lente! De lente wordt vaak geassocieerd met geboorte, vernieuwing, en creativiteit. De bomen lijken “dood” in de winter, maar de kracht is diep in wortels opgeslagen. De energie stijgt weer op vanuit de aarde. In de natuur zien we al weer volop eetbare plantjes, zoals bv speenkruid (bomvol vit C) die je heerlijk in salades kunt verwerken.
Het is de tijd om meer naar buiten te gaan, vroeger op te staan, iets nieuws te proberen, ergens nieuw leven in blazen. Nu de dagen langer en warmer worden, hebben we de mogelijkheid op binnenkort weer buiten yoga te doen. Wat een heerlijk vooruitzicht …
 
Lente yoga-workshop & leverreiniging
In deze workshop gaan we dieper in op bewegingen die het lichaam helpen te reinigen. Naast yoga-oefeningen wil ik je verschillende rituelen, recepten, kruiden, tips voor eventuele leverspoeling en/of pakking. De meditatie en visualisatie zal je helpen om nieuwe ideeën te “zaaien” in deze vruchtbare periode. Samen met een diepe ontspanning maakt deze workshop je daar klaar voor. Alles bedoeld om een mee-stromend lichaam te creëren die je helpt de overgang te maken naar dit opwindende seizoen.
 
Wanneer:       Zat 11 april van 10.30-13.00 uur
Locatie:          Keesomstraat 21B - Amersfoort
Vergoeding:   € 25,00 euro
 
Verandering & voorlopige creatieve aanpassing
De yogalessen in de Kapel van woensdagavond kunnen helaas niet worden voortgezet. We worden allemaal flink “gestretcht” qua flexibiliteit door de aanhoudende verandering. Ik had jullie meer continuïteit willen bieden. Meer vertrouwen en mee stromen wordt getest. Dank voor jullie flexibiliteit en aanpassingsvermogen.
 
Vanaf aankomende week ben je van harte welkom in het Vlinderhuys op donderdagavond, waar we om de week terecht kunnen. Om de wekelijkse lessen te kunnen voortzetten, biedt ik op de “andere donderdagen” een yogales thuis aan. Voor diegene die niet op donderdag kunnen, bied ik daarnaast een Hormoon-yogales aan op de woensdagavond. Het overzicht van de yogalessen ziet er voorlopig als volgt uit:
 
Elke woensdagavond:
19.30 – 20.45 uur – Hormoonyoga
Locatie: Keesomstraat 21B - Amersfoort

Donderdag 12 & 26 maart – 9 & 23 april – 14 & 28 mei – 11 & 25 juni
Locatie: Vlinderhuys – Barchman Wuytierstraat 51 - Amersfoort
19.30 – 20.45 uur
De andere donderdagen zijn op de Keesomstraat 21B.

De yogalessen op maandagavond en vrijdagochtend zijn ongewijzigd. Zie www.nicoledirkx.nl

Liefs Nicole
Yogales tijdens de feestdagen

Vr 3 april - Goede vrijdag: samengevoegde les 9.30 – 10.45 uur. 

Ma 6 april - 2e Paasdag: samengevoegde les van 19.30 – 20.45 uur. In het Vlinderhuys, bij mooi weer buiten ! Neem gratis een introducé mee (graag even aanmelden).

Ma 27 april - Koningsdag – geen les

Ma 25mei - 2e Pinksterdag: samengevoegde les van 19.30 – 20.45 uur. In het Vlinderhuys, bij mooi weer buiten ! Neem gratis een introducé mee (graag even aanmelden).

De laatste wekelijkse yogales voor de zomervakantie is Vr 10 juli
 
Privé yogales 
Een prive-les is een individuele afgestemde yogales. Aan de hand van jouw specifieke wens of behoefte maken we een yogales speciaal voor jou. Kosten: 50 euro per uur. Voor een afspraak kun je met mij contact opnemen: 0625448332
 
Website
Email
Pinterest
Copyright © 2015 Dru Yoga Amersfoort, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp