Copy
inspiratie voor jouw zomer
View this email in your browser
De zomerstop...
 
Bijna is het tijd voor de zomerstop van de wekelijkse yogalessen. Op maandag 4 juli, woensdag 6 juli en vrijdag 8 juli zijn de laatste lessen. Er zullen vervolgens nog 2 weken samengevoegde lessen worden aangeboden. Bij mooi/droog weer buiten in de mooie natuur van ‘t Vlinderhuys natuurlijk! De lessen zijn optioneel en tevens een mogelijkheid om gemiste lessen in te halen. 

Extra samengevoegde lessen:
Ma 11 & 18 juli              19.30 – 20.45 uur
Vr 15 & 22 juli                  9.30 – 10.45 uur
 
In week 34, maandag 22 augustus starten de wekelijkse lessen van het nieuwe seizoen.
 
Uitbreiding lessen:
 
Per 1 september worden de wekelijkse yogalessen uitgebreid met de woensdagochtend in ‘t Vlinderhuys! Meer nieuws volgt, in de volgende nieuwsbrief.
 
Een inspiratie kaart voor de zomer: 

Boodschap van Maeve:
Alles in het leven heeft zijn cyclus; de maan, de sterren en het hele universum. Het levent ademt in, en het ademt ook weer uit. Waarom zou je dan verbaast zijn als je merkt dat jij ook je cycli hebt? Er zijn tijden dat je je energiek voelt, klaar wakker en vitaal. Er zijn ook andere tijden; dan voel je je geisoleerd en verlegen. Ook je lichaam doorloopt duidelijke cycli, en kent veranderingen. Vier deze ritmes en omhels ze als wezenlijk voor het levensbloed dat door je aderen stroomt!
Maeve is een Keltische godin die haar vrouwelijkheid viert. 
 

Inspiratie:
Misschien kennen jullie Suzan Silvius wel, van de yoga? Ik draag graag haar koperen sieraden die ze zelf maakt. Niet alleen omdat ze zo mooi zijn, maar vanuit de Ayurveda heeft koper verschillende helende eigenschappen en werkt koper aardend. Wil je meer weten, kijk dan eens op haar website kalasa.nl 

Fijne zomer allemaal!
Liefs Nicole

Website
Website
Email
Email
Pinterest
Pinterest
Copyright © *2015* , All rights reserved.
unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp